WLM Universal Patc Plus-Msn Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Arkadaşlar benim yine bir sorunum var.

Dışarı çıktım geldim abim bilgisayara başlıkta yazan programdan kurmuş.Araştırıp baktığımda çoklu msn açmaya yarayan bişey olduğunu öğrendim.

Ancak msni açmaya çalıştığımda adres ve şifre bilgilerini doldurduktan sonra msn açılıyor. Yaklaşık 3 saniye içinde sayfayı ortadan kaldırarak kapatıyor msni.Yani oturumun kapatıldığı gibi bir sorun uyarısı çıkmıyor. Direk programdan çıkış gerçekleşiyor.

Bende masaüstündeki programın simgesini shift delete ile geri dönülemez biçimde sildim. Denetim masasından da kaldırayım dedim ama denetim masasında program ekle kaldır bölümüne öyle bir program görünmüyor. Ki zaten sildiğim program simgesi kısayol değildi.Sanırım programın kendisiydi

Bilgisayarı yeniden başlattım sorun devam etmekle birlikte sinirlerim bozulmaya başladı.

Hiç bir hata uyarısı yok, direk messenger programından çıkış var.

Yardımcı olabilecek bilgilerinizi bekliyorum.

Not: gugıl amcadan aradım ama bişey bulamadım. Ennn kısa sürede olaya el atarsak müthiş olur :)

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

msni kaldır tekrar kur. exe dosyasında değişiklik olduğu için düzelmez.

en kolay yolu temız kurulum msn için :)

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Hocam bi de olayın ilginç kısmı normalde msni açtığımda işte şu kadar mailnz var penceresi çok geç gelirdi. Şimdi msni açtığım anda şu kadar mailiniz var penceresi gelir gelmez gidiyo sayfa. Direk masaüstü geliyo karşıma.

Hey allam yarabbim yaaa

bunu kaldırıp yenisini kurmak işe yarar mı kesin?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    yüzde 99 yarar hacım :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Hocam sağol deneme başarılı. Msni kaldırıp tekrar yükledim.Sorun ortadan kalktı. Yalnız indrdiğim sürüm en son sürümdü. Kameralı görüşme yaptığımda karşımdakinn görüntüsü geliyor fakat benkendimi göremiyorum sayfada. Veb kamerası yok gib biresim çıkartıyor karşıma.

Nedir bu şimdi?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

shadowans bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam sağol deneme başarılı. Msni kaldırıp tekrar yükledim.Sorun ortadan kalktı. Yalnız indrdiğim sürüm en son sürümdü. Kameralı görüşme yaptığımda karşımdakinn görüntüsü geliyor fakat benkendimi göremiyorum sayfada. Veb kamerası yok gib biresim çıkartıyor karşıma.

Nedir bu şimdi?

-----------------------------

Msn açıkken; Araçlar > Ses ve görüntü kurulumu. Adımları takip et hocam büyük ihtimalle çözülecektir :)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Hocam dediğin şeyleri çoktan yaptım. Ayarları yaparken zaten kendimi görebiliyordum ama msn de kendmi göremiyorum sadece. Yani ayarlarda varım msnde yokum gibi bişey bu yani.

Buna ne diceksiniz peki?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    webcam driverları kurulumu hacı ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Kurulu hacım kurulu. Herşey tam. Zaten ayarları yaparken görebiliyorumkendimi. Msne geçince görüntü yok.

Eski msn yüklüyken hiç bi problem yoktu. Şimdi bu yeni sürüm bokunu yükleyince böyle yaptı. Hayır yani karşı taraf beni görüyosa benim sayfama niye kamera yok resmi geliyo onu anlamıyorum ben. Benim görüntüm karşıya gidiyosa kamera çalışıyodur. var bu msn de bi pislik ama çözemedim.

Toplam Hit: 2100 Toplam Mesaj: 9