Wlm85.Msi Hatası Service Pack 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isot99
    isot99's avatar
    Erkek

Orjinal Vista home premium var bana sordu sp2 ye geçermisiniz die evet dedim sp 2 ye geçtiğimzde ise msne girerken böyle bi hata alıyorum ne yapabilirim?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

vistanın dandikliği işte.. hoca şunu kur sorun hallolur

http://g.live.com/1rewlive3/tr/wlsetup-custom.exe

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek
    dosyalarin isimlerini gizleyecegine yalnizca hata iletisini kesip, onu gonderseydin keske.. :D

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isot99
    isot99's avatar
    Erkek
    hızlı hızlı yaptım :d daha kolay geldi eğlence oldu :D neyse hocam 8.5 i kullanmak istiyorum yani başka bişey yapamazmıyız? o msn in sürümünü kullanamıyorumda :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

isot99 bunu yazdı:
    -----------------------------
    hızlı hızlı yaptım :d daha kolay geldi eğlence oldu :D neyse hocam 8.5 i kullanmak istiyorum yani başka bişey yapamazmıyız? o msn in sürümünü kullanamıyorumda :D
    -----------------------------

bu konuya bak o zaman..

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=95206 

8.1 için söylenen şeyi sende 8.5 için uyarla..

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek
    bende 8.5 var sorunsuz giriyorum :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isot99
    isot99's avatar
    Erkek
    hocalar sp 2 yi kaldırabilirmiyiz? yani kaldırırsak sorun gider mi ki? uyarlamayı ben yapamadım 8.1i nasıl kullanırım acil yav:D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    hoca vistayı kaldır kökten :) sp2 yi kaldırmadan önce çalışıyorsa muhtemelen çalışır.. yine de kesin değil. Aslında yapacağın iş zor değil, bu msni kaldır bilgisayardan, 8.1 i internetten bul ve verdiğim linkteki işlemleri yap. Yapamıyorsan o exeyi (msnmsgr.exe) upload et senin için yapar yollarım

Toplam Hit: 2679 Toplam Mesaj: 8