Wm 6.5 Yerine Android ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zafer1041
    zafer1041's avatar
    Erkek

Arkadaşlar telekom kampanyasından aldığım b7300 ( Omnia Lite ) Wm 6.5.3 yüklü olan telefonumu Android yapabilirmiyim. Yapabiliyorsam Nasıl olabilir.

Paradan 6-0 Atabilirsiniz Ama Tarihten ASLA...!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

bendede aynı telefondan var yapılmıyomuş.Anca android tema yüklersin..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zafer1041
    zafer1041's avatar
    Erkek

bir forumda okudum yapılıyormuş ama nasıl olduğunu ve bu olaya ait konuyu bulamadım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

bende araştırdım zamanında ama ümidi kestim verimli olmaz diye lite olduğu için kaldırmayabilir.. Hareket sensör olayını yaptım vuruyom teeterın gözüne :)

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zafer1041
    zafer1041's avatar
    Erkek

Hocam beni sensor muhabbeti pek sarmıyo. + Hocam Lite dediğin cihazda 800MHz processor var.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Hocam şimdi bi yere baktımda hafıza kartında 2 gblık yer olması gerekiyomuş gprs kamerz falan çalışmaz diyolar onların yalancısıyım :) ben vazgeçtim..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zafer1041
    zafer1041's avatar
    Erkek

evet öyle bişilr varmış bende okudum gine aynen

Toplam Hit: 926 Toplam Mesaj: 7