WM Mi Android Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyperFibrat
    HyperFibrat's avatar
    Erkek

sa müridler :D bu ay içinde paraya kıyıp bir telefon almayı planlıyorum ama wm mi android mi konusunda takılıp kaldım.. android yeni yeni gelişen sonu gözükmeyen bir yazlm gibi gözüküyor :d buna karşn olarak da wm daha satbil uygulama yönünden olsn kendini kantlamış, oturmuş bir sistem.. sizce hangisini almalıyım.. yardımcı olrsanz sevinirm..

by_HyperFibrat
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    neden düşünüyorsunki? Adnroid tabikide. Hem daha stabil hem açık kaynak hem geliştirilmesi kolay hem uygulamaları bol kaldıki daha yeni bi sistemin bu kadar uygulaması var :) fazla düşünme adroid al mutlu yaşa. Eğerki mw androidden daha iyi olsaydı etrafta wm romlar görürdün fakat wm rom yok android rom var adamın tel wm romla android yapıyo. vardir bi bildikleri de en düz mantıkla.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kriptontr
    kriptontr's avatar
    Erkek

HyperFibrat bunu yazdı:
    -----------------------------

sa müridler :D bu ay içinde paraya kıyıp bir telefon almayı planlıyorum ama wm mi android mi konusunda takılıp kaldım.. android yeni yeni gelişen sonu gözükmeyen bir yazlm gibi gözüküyor :d buna karşn olarak da wm daha satbil uygulama yönünden olsn kendini kantlamış, oturmuş bir sistem.. sizce hangisini almalıyım.. yardımcı olrsanz sevinirm..

-----------------------------

wm hakkında düşündüklerin yanlış. param olsa hiç acımam android..wm7 çok yeni . wm6 berbat.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    hoca ikisinide yükleyebileceğin kafana göre takılabileceğin aletlere yönel. hd2 falan işte anladın sen onu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    android ile wm karşılaştırmak bile hata olur. bence git telefoncuya aynı dönanımlara sahip önce wm yüklü bir telefonu kullan, sonra da android yüklü bir telefon kullan. ama iki cihaz kesinlikle donanımsal olarak birbirine yakın olmalıdır ki tarafsız bir karsılaştırma olsun. wm androidin yetenekleri ve kullanışlılığı karşısında diz çökecektir.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Sıradışı uygulamalar kullanacaksan,telefonumu sürekli güncelleyeyim, bilgisayarımı yöneteyim vb. gibi taleplerin varsa wm derim. Bunun dışında android bence daha iyi. Ayrıca wm kullanan küçük boyutlu telefon çok az. Şu anda en son çıkan sürüm wm7 ve wm6 yada wm5 deki birçok programı çalıştıramıyormuş.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Felony
    Felony's avatar
    Erkek

wm7, 6.5 ten daha kötü

forever android !

Güçsüz halklar güçlü liderler çıkarır, güçlü halklarınsa lidere ihtiyacı yoktur. "Viva ZAPATA"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyperFibrat
    HyperFibrat's avatar
    Erkek

saolun arkadaşlar :D kafam androide daha cok yattı :) anlaşılan baya bi uğraşacagız bu konuda.. artk modeli belirlemede kaldı ki aklımdaki model sony'nin xperia x10 almayı düşünyrm..

by_HyperFibrat
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

hocam bence windows mobile ı aklının en ücra köşelerine bile getirme android 10 numara ama gerek kullanım kolaylığı gerek yazılım çokluğu vs vs

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
Toplam Hit: 1548 Toplam Mesaj: 9