WNLSERVERS Dolandırıcıdır. Bu Firmadan Sakın Hosting Almayınız.
-
merhaba,
arkadasim aykut ile r10.net'in platin uye title'ina sahip guvenilir bir uye oldugunu dusunup hosting alisverisi yaptigimiz CNCServer nickini kullanan Ş.Orkun AFACAN asagidada profil linkini verdigim herif dolandırıcıdır. bu heriften kesinlikle sunucu almayınız. Varoşluğunda bu kadarı amk.
http://www.r10.net/members/48001-cncserver.html
saygilar.
r10.net den alıntı :http://www.r10.net/hosting-sikayetleri/835149-wnl-servers-dolandiricidir-sakin-sunucu-almayin-9.html
merhaba arkadaşlar.
dün bir apttallık edip wnlservers.com dan dedicated aldım.
Sahibinin adı : Ş.Orkun AFACAN
bana dediği 120 tl sunucu ücretiydi.yok kdv çıkarttı yok bilmem ne çıkarttı 150 tl ye yakın para aldı.
daha sonra canlı destekde ballandıra ballandıra sana 45 gün trial whm panel lisansı yapacam işte diğer ovh satan herkes evinden satıyor bu işi en iyi ben yapıyorum falan derken bi şekilde kandık yatırdık parasını.
sunucu kuruldu.sunucu 4 gb ramli bana taahhüt edilen 24 gb ram i7 makinaydı
bana celeron makina vermiş
ayrıca whm trial lisansı kullanılamıyor çünki daha önceki dolandırdığı müşterilerine kurmuş sanırım.
ücret talep ettim yatırmadı.Yarında ilk işim tüketici haklarına şikayette bulunmak olacak.
böyle adi insanları forumda barındırmayın arkadaşlar.
tüm yazışmaların anlık resimlerini çekip usb'ye attım.
bana bir faturada göndermedi bunuda dilekçeme ekleyeceğim.
Sunucu kuruldu 1 gün geçmedi itiraz dilekçemi wnlservers.com'a ilettim
ve geri ödeme yapmadılar.Bana vaat edilen hiçbirşey yapılmadığı için hem dava açıp hemde tüketici haklarına şikayet edip bu şahsın işyerini kapattırmayı düşünüyorum.
Bu tarz arkadaşlarla iş yapmayın.Yok ben OVH ın tek bayisiyim yok ben softlayer la ortağım falan hikaye bunlar. -
dava sürecini merak ediyorum. O konudada gelişmeleri yazarsan güzel olur.
Mesela dilekçeyi verdikten ne kadar süre sonra polis sana geri dönüş yapıcak dava ne zaman açılacak,ne kadar sürede sonuçlanacak,eleman ne kadar ceza alacak vs.
-
Bizim millet bu tür işlerde dolandırmada bir numaradır.
godaddy varken... pehh
THT2005 tarafından 09/Ağu/12 17:34 tarihinde düzenlenmiştir -
iş bittikten sonra verseydin parasını
-
Sen nulled yayınladıgın scriptin içine siteyi ele geçirebilmek adına sana kurulum sonrası mail atmasını kod olarak yerleştiren Wh0 musun bu arada? Hak hukuktan bahsedildiği için merak gidermek adına sordum.
-
Terbiyesizmiş... Ekmeğinden Eli ile olmak diye buna derim.... Kendi yaptı kendi bulmuş olacak gibime geliyor.
ShockMan tarafından 11/Ağu/12 14:09 tarihinde düzenlenmiştir