Wolksvagen Polo Ön Tampon Aranıyor .
-
Ardadaşlar bugun babam arabayla ufak bir kaza yaptı . Allahtan pek birşey yok fakat ön tampon çatlamış ve 5 cm çapında bir oyuk oluşmuş. Bunu yamayla düzeltebilir miyiz . Veya İstanbulda çıkma tampon satan yerler var mı ?
Not : wolksvagen polo 98 kasa
-
istoçta çıkmacılar var.. Zaten diğer yerlerdeki çıkmacılarda istoçtan alıyorlar :)
İkitelli istoça git galericiler sitesinin etraflarında sor bulursun.
-
Heima bunu yazdı:
-----------------------------
istoçta çıkmacılar var.. Zaten diğer yerlerdeki çıkmacılarda istoçtan alıyorlar :)
-----------------------------Eyv saolasın
-
Reistyle bunu yazdı:
Heima bunu yazdı:
-----------------------------Dostum istoçda çıkmacı ne gezer adamı boşuna koşturma oraya buraya.
Kardeşim sen beni dinle.
İkitelli organize sanayi sitesi
Bağcılar güngören sanayi sitesi, İkitelli Atatürk Org. sana sitesi
Bu ikisinde mutlaka bulursun.Belki yama ile de yapılabilir görmek lazım gerekirse sağlam ustamız var oraya yönlendiririz,
-
@swordfish herşeyi sen bilior biz bi bok bilmiyorz değilmi...
Gittik bulduk taktırdık.. Eski kasa punto.. Piyasa sıfır parçası bulunmayan çıkma tampon buldum verdiğim adreste.. Götümüzden uydurmuyoruz değilmi?
Dengesiz dengesiz konuşup konuştuğun lafın nereye gittiğini bilmeden yorum yapma.. Başka bi yer biliyorsan belirt ki belirtmişsin başkasını yalancılıkla zan altında bırakma..
-
swordfish bunu yazdı:
Reistyle bunu yazdı:
Heima bunu yazdı:
-----------------------------Dostum istoçda çıkmacı ne gezer adamı boşuna koşturma oraya buraya.
Kardeşim sen beni dinle.
İkitelli organize sanayi sitesi
Bağcılar güngören sanayi sitesi, İkitelli Atatürk Org. sana sitesi
Bu ikisinde mutlaka bulursun.Belki yama ile de yapılabilir görmek lazım gerekirse sağlam ustamız var oraya yönlendiririz,
Hocam ustanın numarayı pm atabilir misin fiyat sorcaz da