Word Dosyasının Şifresi Kırılabilir Mi?
-
Selamlar,
yarın vize var web programming ve design adlı bir dersten. hoca bize materyaller falan vermişti. onlerın içinden şifreli bir word dosyası çıktı ve üst sınıfların dediğine göre sınav sırasında word dosyasının şifresini veriyormuş. ona bakarak siteyi yapıyormuşuz. şimdi soruma gelicek olursak bu word dosyasının şifresini nasıl kırabilirim. brute force denedik ama çözüm alamadık. tabii 7-8 karakterlik denemiştik. bunu kırmanın başka bir yolu var mıdır? bi açığı falan vardı die duymuştum. tahminim office 2003 dosyası. www.enginkirmaci.com/MidtermPractical.doc buradan indirebilirsiniz.
-
hoca open office ile açmıştım ben.. hiç şifre falan sormamıştı :) istersen onu dene..
-
zannetmiyorum ama bi deneyeyim
-
edit: Bruteforce çözmemişse ayıp etmiş
-
mc_rapier bunu yazdı:
-----------------------------edit: Bruteforce çözmemişse ayıp etmiş
-----------------------------"...brute force denedik ama çözüm alamadık. tabii 7-8 karakterlik denemiştik..." :)
Edit: Bence de :)
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------mc_rapier bunu yazdı:
-----------------------------edit: Bruteforce çözmemişse ayıp etmiş
-----------------------------"...brute force denedik ama çözüm alamadık. tabii 7-8 karakterlik denemiştik..." :)
-----------------------------:)
-
niye dalgaya vurdunuz anlamadım :)
-
Brute kullanmissin fakat ben kullanmadığını sandım ve Brute kullan gibisinden bir mesaj attim sonra kullandıgını yazdıgını gördüm ve editledim:D