Word İpuçları - İstek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    beyler word'e yazdığım yazılan kopyalama yasağı, seçme yasağı veya sayfanın sonuna başına dipnot ekleme gibi gibi güvenlik ipuçları verebilirmisiniz? okadar aradım bulamadım bunların nasıl yapıldığını

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek

Hz. Google amcaya sorsaydın solerdi sana...

yazıların kopyalanmasını onlemek icin, secenekler menusunu kullanabilirsin... ayrıca secenekeler menusunden her yer egoz atarsan orada isinie yarayacak ekstra bir kac ozelligi daha bulabilirsin. sifre koyma v.b. bir  cok word ozelligini oradan secebilirisn...

dipnot ve sayfa bası noyu eklemek icin ekle menusunden dip not ekle secenegini secersen o dip not eklemen icin  sana yol gosterir.

seceneklere nasıl giricem die de sorma sakın........ :S kolay gelsin yardımcı olmusumdur inş...

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

o isleri word un sayfasina degisiklik sifresi koyarak asabilirsin ki o sifreyi de degistirebilen yuzlerce arac var internette

pdf yap yazdirmasini bile engelleyebilirsin. gerci pdf in sifrelerini de bulan programlar var ama word den daha guvenlidir.  

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    ozaman şu wordu biraz inceleyelim, tşk ler

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek
    işin gorulduyse ne mutlu.... hadi kurcla az bulursun baya bisi... turkce office kullanıorsundur ne de olsa her sey acık acık yazıor orada  ;)

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
Toplam Hit: 766 Toplam Mesaj: 5