Word Press Sorunu Yardım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Merhaba hocalar . Word preste bi iki halledemediğm sorun var . Bilen arkadaşlar vardı bazıları hallemedi bazılarınında işi çıktı ilgilenemediler . burdan şöyle kısaca anlatayım nasıl bi sorun oldugunu . 

Burda üyelik bölümünün olduğu yer bir meta ekledim ama gördüğünüz gibi boş yazılar war.yorumlar  rss  , yzılar rss , wordpress.org gibi o yazıları kaldırarak sadece üye ol ve giriş yap butonlarının olmasını istedim ama bi türlü beceremedim.en temizi metayı kaldır diyenler var ama sitede üyelik paneli olsun istiyorum . şöyle bi düşüncemde var metayı kaldırıp oraya kendim yazı eklesem üye ol şeklinde ve içerisni kod gömsem direk üyelik yapılan bölüme gitse ? nyse sorun bu şekiilde dediğim gibi halledemedim

mda s

Bir diğer sorunda şu 

s 
    Burda albüme tıklayınca şöyle bi sayfa açılıyor

s 

Albüm başlığı altında eklediğim resimler burda alt altta dizilmiş şekilde
    Benim istediğim şu kırmızı bölüme bi (ana sayfa,albüm,iletişm ) gibi bi sekme eklemek ve albüme tıklaynca ekledğim resimler içinde sıralı bi şekilde dizilmişti ya . şşimdide ekleyeceğim yerede tıklayınca o bölümede ekleyeceğim resimlerin sıralanmasını istiyorum ama bi türlü hallemedim .  (ana sayfa,albüm,iletişm ) gibi bi sekme  ekliyorum ama içerisine istediğim şekilde resimleri yerleştiremiyorum

bkz : s 

Hocalar bugün halletmem lazım.yardımlarınızı bekliyorum . 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

up

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aziz2724
    aziz2724's avatar
    Erkek

Birinci soruna bakıp cevap vermem lazım şimdi erişemiyorum siteye. 

İkinci sorunda doğru anladıysam yeni bi sekme ekleyip başka bi kategoriye yönlendirmek istiyosun. Yani birinci sekme a resimleri ikinci sekme b resimleri şeklinde.

Bunu headerden yapabilirsin. Headerde bu sekmelerin kodunu bul bitanesini kopyala en alta yapıştır, adını ve linkini değiştir, link kısmına o kategorinin linkini gir.

Silinen konu loglarını okumaktan zevk alıyom.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

aziz2724 hocam deniycem hemen 

başka bişe  eklemek isteyen   ? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aziz2724
    aziz2724's avatar
    Erkek

Aynı şekilde birinci sorunu da halledebilirsin bu şekilde. Yapamassan tema adını ver ben localden halledip adım adım anlatırım hocam

Silinen konu loglarını okumaktan zevk alıyom.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

msnde konuşalımmı hocam bugün bu sorunları halletmem lazım yardımcı olursan çok makbule geçer 

Toplam Hit: 947 Toplam Mesaj: 6