Word Press Spam Mesajları Nasıl Engellerim
-
Evet belki captchaeklenti kur diyeceksiniz. Kurdum. bir çok eklenti kullandım ama bir türlü engelleyemedim. Saçma sapan yorumlar geliyor. Hepsi yabancı dilde. Siliyorum sürekli. Başına gelip kurtulan varsa yöntemini anlatabilir mi?
-
Akismet devrede mi hocam sende ??
-
Biraz pahali limitsizi ama tum sitelerinde kullanirsin cok da rahat edersin. Baskasina bakma bile.
-
TheAvenqer bunu yazdı
Değil ama aktif edeyim dur.
-
x-files bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
Değil ama aktif edeyim dur.
Akismet i devreye sok 1-2 gun sonuca bak
-
Seo acisindan google yorum gelen siteleri sever aslinda. Yorumlarin icerigi duzenleyip yani kendin sitene fayda getirecek seyler yazip onaylasan katkisi olur mu acaba siteye. @srcn sen ne dersin bu konuda
-
nukeshore bunu yazdı
Seo acisindan google yorum gelen siteleri sever aslinda. Yorumlarin icerigi duzenleyip yani kendin sitene fayda getirecek seyler yazip onaylasan katkisi olur mu acaba siteye. @srcn sen ne dersin bu konuda
Ne gerek var amalelik yapmaya. O kadar önemli değil kişsiel bir site. Sadece mail adresim için kullanıyorum. Arada bi makale yazarsam yayınlıyorum. Bir kaç fotoğraf başka bişi yok. Önerin için yinede teşekkür ederim.
-
Aksimet eklentisini mutlaka aktif edin.
Eğer onbinlerce biriken yorumdan bahsediyorsak, bunları toplu halde nasıl sileceğimizi şurada anlatmışlar.
-
ben kendi sitelerimde google recaptcha kullanıyorum tertemiz