Word Sayfasını İkiye Bölme
-
Merhaba hacılar, bir word sayfasını ortadan ikiye bölmek ve sağ-sol tarafı birbirinden bağımsız olarak kullanmak istiyorum. Yazdırıldığı zaman iki sayfayı tek sayfa halinde çıkarması gerekiyor.
https://www.dijitalders.com/rs/ic/gi_3801_1.jpg?6
Sütunlandırma işlemiyle yukarıdaki gibi yapılabiliyor ancak bunlar birbirinden bağımsız değil. Sayfanın sağ tarafına yazmak için sol tarafı doldurmak gerekiyor. Bir yöntemini bilen var mı(Word olmak zorunda değil)?
SENAR1ST tarafından 24/Tem/18 09:23 tarihinde düzenlenmiştir -
İdare eder bir yöntem buldum. Word belgesinde tablo ekle bölümünden 1 satır 2 sutun ekleyip satırı genişletin iki taraf da bağımsız kullanılabilir alanlar haline geliyo.
-
sene olmuş 2018 hala farklı klasörlerde olup isimleri aynı olan iki exel dosyasını aynı anda açamıyoruz :/ ( bunuda ilk defa dün gördüm )
-
-
-
kolay gelsin
edit: yanlış anlamadıysam tabi
heza tarafından 24/Tem/18 10:16 tarihinde düzenlenmiştir -
-
JOE'nin gösterdiği tam da istediğiniz yöntem. Zaten tablo vb. ile alternatif çözümler ile yazmaya devam ettikçe sonradan düzen sorunu çıkarabilir. Fotoğrafta işaretlediğim yerlerden üstteki buton Word dosyasında görünmeyen satır atla, sayfa sonu, sütun sonu gibi işaretleri göstermektedir. Bu butonu aktif ettiğiniz zaman JOE'nin göstermiş olduğu gibi "sütun sonu" kesmesini görebilecek ve bu kesmenin üzerine yazdığınızda yazdıklarınız sol sütunda yer alacak, altına yazmak isterseniz de sağ sütuna yazacaktır.
Tablo vb. çözümler sonraki sayfalarda başınızı çok ağrıtır. JOE'nin belirttiği şekilde kullanmanızı tavsiye ederim.