Word Uzmanı Arkadaşlar Çok Acil Şu Sorunuma El Atın Yahu
-
http://img167.imageshack.us/img167/4894/adszqz7.jpg
arkadaşlar yukarıda linkde verdiğim resimden anlaşılacağı gibi wordüm de boyle birşey türedi eski cetvel kayboldu bu nedir nasıl giderilir
-
he o bendede var tüm dilleri yüklemiştim xp ye böle olmuştu word
-
ben birşey yüklemedim ya nasıl giderdin dostum sen bunu
-
arkadaşlar yokmu fikri olan
-
word en üstteki boşluğa sağ klik,araç çubuklarının listesi çıkacak.ilk önce özelleştiri seçmelisin,ordan komutlar görünümü cetvel aktif etmelisin.tekrar en üstteki boşluğa sağ tıklayıp,standart ve biçimlendirmelerin yanına tırnak koymalsın.diğer lerinede koyabilirsin.
içeriği komle temizlemek için:düzen menüsü , temizle ,içerik del.tamam
-
yok hocam sağolasın ama bununla alakası yok standart ve biçimlendirme açık zaten bende ve içeriği temizleyince de birşey olmuyor
-
sen cetvelim gitti diye yazmışssın.alaksı olmaz olurmu,cetveli çıkartmak istemiyormusn tekrar araç çubugunda sağ tıkla özelleştire gel.ordan en sondaki sekme seçenekler orda.herzaman menu ve araç çubuklarını tam gösteri seç.altındaki menu ve araç çunuk ayarlarımı sıfırla butonuna bas.onayla çık.görünüm menüsünden cetveli seç.
-
hocam resimde gösterdiğim sorunu çözmeye çalışıyorum araç çubukları ile değil derdim o resimde görürnen şeyler geldi cetvel gitti ayarlarda hiç bir sorun yokki
-
kardeş görünüm den cetveli seç eğer öyleyse yine görünüm menüsünden sayfa düzenlerini değiştir.
-
Onlar kağıda çıkmıyorki niye dert etidorsun. Sağdece yazdırılabilir alanı belirtiyor o kadar.
-
sen corel yukle ben sana istedigin sekilde yardimci olurum ama word bilmiyorum