folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Wordlist Arşivi (Türkçe Karakterli Listeler)

Wordlist Arşivi (Türkçe Karakterli Listeler)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overbite
    overbite's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar, dün hem sıkıntıdan hem de madem bilgisayar açık boşa çalışmasın diyerek wordlist oluşturup yayınlamak amacıyla bedava host veren bir yerden hesap açtım ve arkaplanda listeler oluştukça ve kapasitesi çok da büyük olmayan harddiskim elverdiğince sayfa içeriğini artırmaya çalışacağım.

Asıl amacım Türkçe karakter içeren kelimelerden oluşan md5 hash listeleri oluşturmaktı fakat yukarıda değindiğim gibi harddisk kapasitem fazla olmadığından şimdilik bunlarla idare edeceğim. İlerileyen zamanlarda kullanılmak için hazır dursunlar.

Belki birgün lazım olursa kullanırsınız.

site: http://dokuzoguzlar.cwahi.net

ulan bir susar mısın?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

http://www.avgthreatlabs.com/sitereports/domain/cwahi.net/

http://www.virustotal.com/url-scan/report.html?id=37c497dc5bca091baec0e11bc50df8cf-1317122919

üstüne alınma hoca

tehditler bulundu diyo antilerde bilmiyorum artık :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overbite
    overbite's avatar
    Erkek

hocam dediğim gibi bu cwahi.net benim ücretsiz alan adını aldığım yer, neden dersen limitsiz alan ve bandwidth diyordu ben de aldım. hal böyle olunca illaki başka hesap açıp da içine virüs mirüs yükleyenler kesin vardır cwahi.net üzerinde.

üstte verdiğin tarama linkinde de zararlı olan subdomainleri zaten kendisi vermiş, onlar bana ait değil.

Edit: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=ae9121b6714dc3a2d6f8ee6d90428040dd32b57b6d0f65eb7b18886d9cd95143-1317130122

ulan bir susar mısın?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Çok iyi, ne ile oluşturuyorsun

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overbite
    overbite's avatar
    Erkek

DE5TROY3R bunu yazdı:
    -----------------------------

Çok iyi, ne ile oluşturuyorsun

önce kendim bir program yapayım diye uğraştım fakat tam verim alamadım sonra internetten L517 isimli bir program buldum onunla oluşturuyorum. program bence gayet güzel, liste oluştururken durdurup daha sonra kaldığı yerden devam etme gibi daha bir sürü özellikleri ve seçenekleri var

ulan bir susar mısın?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Güzel paylaşım tebrik ederim

md5 ve sha2 hash listeleri oluşturulsa ve buna uygun bir site oluşturulsa gtdata mı ne böyle bir site vardı hash arşivi sonra milwormunda vardı  buna benzer site olabilir kriptoyu yazdığımızda ototmatik listede arama yapıp bulacak ama çok kasar heralde bu sistem büyük txt doyalarında dtrl+f ile aramada bile amma kasıyor pc yi bir çözmü vardır büyük bir ihtimal

bu arada web sitesine girmeyle virüs bulaşacaksa pc ye bu artık web sitesinin değil pc sinin bu kadar güvenliksiz yapanın suçudur :)  dosyalarda virüs bulursanız yazın buraya

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overbite
    overbite's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

Güzel paylaşım tebrik ederim

md5 ve sha2 hash listeleri oluşturulsa ve buna uygun bir site oluşturulsa gtdata mı ne böyle bir site vardı hash arşivi sonra milwormunda vardı  buna benzer site olabilir kriptoyu yazdığımızda ototmatik listede arama yapıp bulacak ama çok kasar heralde bu sistem büyük txt doyalarında dtrl+f ile aramada bile amma kasıyor pc yi bir çözmü vardır büyük bir ihtimal

bu arada web sitesine girmeyle virüs bulaşacaksa pc ye bu artık web sitesinin değil pc sinin bu kadar güvenliksiz yapanın suçudur :)  dosyalarda virüs bulursanız yazın buraya

teşekkür ederim, dediğiniz gibi bu tür sorgu siteleri internette mevcut fakat bunlar listelerini oluştururken Türkçe karakter içeren kelimeleri eklemiyorlar. örneğin "türkiye" kelimesinin hashini alıp bir sitede aratsanız kelimeyi bulamıyor. ancak aynı sitede birisi "türkiye" kelimesinin hashini alsa o zaman kendi listesine ekliyor. ben de bunun için böyle Türkçe karakter içeren listeler oluşturma işine giriştim.

bu web barındırma hizmetini veren site 1 adet mysql veritabanı da veriyor. ilerleyen zamanda kendim php ile wordlist oluşturan bunu da veritabanına kaydeden bir kod yazmaya çalışacağım denemek için

ulan bir susar mısın?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

dört gözle bekliyorum  güzel birşeyler çıkar umarım

geneldede de şifre oluştururken herkes Türkçe kararkter kullanmamaya özen gösterir  ama değerlendirilesi olan bir proje

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 3539 Toplam Mesaj: 8