Wordpres Tema Slider Sorunu
-
Merhaba;
Cherry Responsive Theme'in eski sürümü olan 2.4.0 ı kullanıyorum. Temaya para vermedim 45 dolar gibi bir fiyat şu an veremem ama olduğu zaman direkt alacağım.
Soruna gelirsek ne zamandır saat gibi işleyen temanın dün sliderı bozuldu. Ne yaptıysam ben düzeltemedim. Bir fikri olan var mı? yada yapabilecek olan?Site adresi: www.kisadalga.com
Not: Ayrıca bu tema şu an 3.4.0 sürümü kullanıyor, elinde olan veya bulan var mı ben en fazla 2.4.0 sürümünü bulabildim.
-
plugin aktif mi başka bir slider kullanabilirsin
-
kanımca versiondan
-
bütün plug-in leri kapattım yine düzelmedi. versiyon dan da olabilir bilemedim, eski versiyonu bi 0 dan atacağım bakalım ne olacak... başka fikir olan?
-
eski sürümün kullanman bir problem olmaz ki yine sorun devam ediyorsa başka slider plugini kullanabilirsin tekrar dene istersen.
-
cloudflare den kaynaklı olabilir mi?
-
Hocam merhabalar,şimdi tema eski sürüm dolayısı ile wp güncel sürüm çıkartınca js,jquery dosyalarında vs sorunlar oluyor.
Themeforestten 7-8 adet tema satın almışlığım var şöyle bir olay var wp güncel sürüm çıkartınca bazen temalar güncelleniyor.Geçen portfolio teması aldım twitter sağ üstte otomatik çekiyordu wp güncelledim o olay gitti sonra adam yeni dosyaları paylaştı ekledim düzeldi mesela.Sendeki temanın history'sine bakınca ;
version 3.1.0 - 21-08-2013 -------------------------------------- - Fixed : cycle slider - And other improvements and minor bug fixes.
insidae tarafından 04/Eki/13 12:37 tarihinde düzenlenmiştir
yazıyor mesela yani güncellenmiş daha sonradan burdan sonra yapman gereken satın almak değilse eğer ve piyasada günceli yoksa ya sliderin güncel halini bulabilirsin yada nivo slider adlı ücretsiz eklentiyi veya revolution slider tarzında ücretli sliderları entegre edebilirsin hocam bence sorun bundan kaynaklanıyor durup dururken gitti dediği için temasal bişey olcağını sanmıyorum veya son günlerde yüklediğin pluginler vs yok ise yada yaptığın işlemler. -
hocam öyle olsa bile ben wordpress'i güncellemedim ki? en son güncelleyeli en az 2 hafta oldu patlasa o zaman patlardı gibi geliyor bana
-
Durqrimast bunu yazdı
hocam öyle olsa bile ben wordpress'i güncellemedim ki? en son güncelleyeli en az 2 hafta oldu patlasa o zaman patlardı gibi geliyor bana
ben portfolio sitesinde güncelleme yapmamıstım durup dururken gitmişti yine böyle sonra dosyaları değiştimte geldi valla bilmiyorm ki kütüphanelerimi güncelleniyor artık nası oluyorsa , sliderın adı neydi hocam
-
hocam slider kendi slideri temanın. tema cherry 2.4.0 sürmü. hepsini baştan attım 0 ladım da kömdün yine olmadı anlam veremiyorum