Wordpress 2.7 Çıktı.
-
şimdi güncelledim. paneli değiştirmişler, çok da güzel olmuş. beğendim.
çek bırak özelliği eklenmiş. paneli kafamıza göre düzenleyebiliyoruz.
buradan güncelleyebilirsiniz. http://www.wordpress-tr.com/indir/
-
mevcut eklentilerinizi de güncelleyin. all in one seo son sürüm değil ise; yeni entry girersen bir hata ile karşılaşırsınız. diğer eklentileri de güncellemekte fayda var.
-
kurşad sen bilirsin bu wordpress de x.com/blog dizinine kurupta anasayfaya (x.com/index.php) yonlendırme oluyo ya
öyle olunca x.com/blog/index.php de yine anasayfanın cıkması gerekmıyor mu bende 404 veriyor :|
-
an itibariyle güncelledim tüm ayarlarımın amına koydu.
index.htm den index.php ye yönlenmiyo.
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------kurşad sen bilirsin bu wordpress de x.com/blog dizinine kurupta anasayfaya (x.com/index.php) yonlendırme oluyo ya
öyle olunca x.com/blog/index.php de yine anasayfanın cıkması gerekmıyor mu bende 404 veriyor :|
-----------------------------yok valla bilmiyorum.
-
ben güncenllemiyom ara sıra canım sıkılırsa :)= hacklenirse hacklensin çokta tın :)=
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
ben güncenllemiyom ara sıra canım sıkılırsa :)= hacklenirse hacklensin çokta tın :)=
-----------------------------alper abiyle mybb forum güncellemeleri vol1 xD
-
her açık kapamalarında bi sürüm yolluyolar halbuki bekleyin 10 15 tane açık bulunca birden güncelleyin :D
dj_alper e katılıyorum hekleyen heklesin çokta tınn zaten 1 aydır girmiyorum hit gene 500 :H
-
cumla cumla cumla :D kafayı ona taktım ben :D
-
Güncelledim Güzel Oldu ya Kaç Versiyon atLamıstım sonunda iyi oldu.Yönetim Panelide Hoşuma gitti..