folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Wordpress 3.6 Yayınlandı

Wordpress 3.6 Yayınlandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Merhabalar arkadaşlar,

Wordpress 3.6 sürümünü yayınladı.Adını oscar koymuşlar.Tanıtım videosunu izlediğimde birçok eksik özelliğin giderildiğini gördüm.Ayrıca tanıtım videosunda akıllı cihazların sık sık önplanda tutulmasına bakarsak akıllı cihazlarda yaşanan sorunlarda giderilmiş gibi gözüküyor.Varsayılan teması 2013'tede belirgin farklılıklar var.Tüm wordpress kullanıcıları için umarım hayırlı olur :)

http://wordpress.org/download/
    http://wordpress.org/news/2013/08/oscar/

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

umarım uzunca bir süre de gelişimini durdurmazlar. çok kullanışlı bir yazılım (y)

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

Hayatımda gördüğüm en kötü database tasarımını kullanıyor, ne index var ne foreign key. Ama son projemde kullandım. Scripti kendim yazardım normalde büyük rahatlık oldu, hızlı iş çözüyor ama lezzetli değil, bunlar amatörü eğlendirir :)

-
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

türkçesi çıksında güncelleyelim

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

nette gezinirken bakıyorum incik boncuk eklenti falan yükleyenlere.. source ları gördükçe içim kararıyor kendimi googlebot yerine koyup depresyona giriyorum aq.

bugün internetteki bilgi kirliliğinin en büyük nedeni bu wordpressi bulan denyodur. çog ayıb etti çogg.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
Toplam Hit: 720 Toplam Mesaj: 5