Wordpress Arka Plan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

Hocalar local de wp çalışıyorum şöyle bi sorunla karşılaşdım, konuya eklediğim resimler, arka plan resminin altına iniyo, eklediğim resimler altta temanın arka planı ( kırmızıyla ayırdığım yer ) üstte kalıyo bunu nasıl halledebilirm :S  ;

http://img216.imageshack.us/img216/1050/adszkce.jpg

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Eklediğin resimin ya da fotoğrafın boyutu büyük mü?

Büyük boyutlu görsellerde bu sorun olabiliyor. Görseli küçültüp tekrar deneyebilirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek
    evet hocam boyut büyük. ve ben büyük görüntülemek istiyorum yok mu bi çaresi

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Normal boyutunu hiç değiştirmeden yüklediğin fotoğrafı temayı bozmayacak şekilde maksimum değerlere getirip tıklanabilir yapabilirsin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek
    peki sadece resimleri görütülemek için ayrı bi sayfa oluşturabilirmiyim?, sadece banner kalır, ana sayfadaki başlığa tıkladığı anda bu sayfaya yöenlir ve sayfada sadece resimler alt alta dizilir? böyle bişey mümkünmü

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Wordpress'in görselleri listeleyebileceğin eklentileri var.
Toplam Hit: 1045 Toplam Mesaj: 6