folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Wordpress Ask It Soru Cevap Temasında Soru Sor Butonu Problemi

Wordpress Ask It Soru Cevap Temasında Soru Sor Butonu Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar wp Ask It 3.4 temasında genel bi sorun var. kendin sor butonu çıkmıyor sağ üst köşedeki. biraz arastırdım ama çözüm sağlayamadım.

nasıl halledilebilir bu problem bileniniz varmıdır ?

demo: http://www.elegantthemes.com/demo/?theme=AskIt

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

tdo mini form eklentisi gerekiyor galiba onuda kuramadım çok karışık :S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

sayfa şablonlarından gerekli şablonu secerek soru sor sayfasını yaptın mı ? Çok kısa bi zamanım var hemen pm ile panel bilgilerini gönderirsen bakarım. (sen gönderdiğinde bi işim çıkarsa bakamayabilirim de)

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Srcn Abi Büyük kısmını halletti sorunların ama işleri yoğun oldugu için uyelik kısmına bakamadı. sitede tek problem kaldı uyelik problemi.

şimdi soru cevap sitesi oldugundan tdo mini forms eklentisi kurduk çalışıyor. ama soru sor dediğimizde uyelik sayfası çıkıyor. kullanıcı adı ve email alanları var emaile gönderiyor şifreyii kmse maile bakıp şifreyi ordan alıp giriş yapmaya felan uğrasmaz. direk kullanıcı adı ve şifre alanları olup kayıt ol dediğinde otomatik giriş yapıcak ve sorusunu sorucak.

bu dediğimi yapabilecek yardımsever wp den anlayan bi mürid varmı var olan eklentileri bozmadan 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı

Srcn Abi Büyük kısmını halletti sorunların ama işleri yoğun oldugu için uyelik kısmına bakamadı. sitede tek problem kaldı uyelik problemi.

şimdi soru cevap sitesi oldugundan tdo mini forms eklentisi kurduk çalışıyor. ama soru sor dediğimizde uyelik sayfası çıkıyor. kullanıcı adı ve email alanları var emaile gönderiyor şifreyii kmse maile bakıp şifreyi ordan alıp giriş yapmaya felan uğrasmaz. direk kullanıcı adı ve şifre alanları olup kayıt ol dediğinde otomatik giriş yapıcak ve sorusunu sorucak.

bu dediğimi yapabilecek yardımsever wp den anlayan bi mürid varmı var olan eklentileri bozmadan 

4 yada 5 haneli captcha koy.

unutma ;)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

http://www.merakliyazar.com/wordpress-detayli-uyelik-sistemi-eklemek-resimli-anlatim/ buradaki eklentiler işine yarayabilir. Pek vaktim yok o yüzden detaylıca inceleyemedim ama istersen bir dene derim.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 1363 Toplam Mesaj: 6