Wordpress Bot Yazdırtılacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

merhaba müridler. bir bot yazdırtmak istiyorum. kısaca şöyle bahsedeyim bottan;

*kat.ph sitesinden konunun fotoğrafını ve .torrent uzantılı dosyayı alacak ve  bunları benim ftp'ye kaydedecek.

*kat.ph üzerinden konuları listelerken kategoriye göre ve eklenme zamanına göre seed sayısına göre vs. listeleme şansı olacak.

*fotoğrafı öne çıkarılmış görsel olarak alması gerekiyor.

*sinemalar.com üzerinden filme veya diziye ait bilgileri çekecek. (fragman, detaylar, konusu)

*bunları belirlediğimiz şablon şeklinde wp'ye aktarması gerekiyor. ama her konuya mudahale şansım olmalı. yani ekle butonuna basmadan önce istediğim yeri değiştirebilmeliyim. 

*ayrıca cronjob diye geçiyor sanırım. yani atıyorum 5 konuyu belirledim diyelim ekle diyince belirlediğim süreye göre aralıklı olarak açacak konuları. yani wp'ye zamanlanmış konu olarak aktarması gerekiyor.

*foto ve .torrent dosyası ftp'ye kaydetmeden önce son haliyle konuya yazdığımız başlığı bunlara yazdırması gerekiyor.

*etiketleri zaten otomatik girmesi gerekiyor. ne şekilde gireceğine tam karar veremedim. pek kasmayacak bi yöntem belirlenir onun için.

kısaca böyle bişi lazım arkadaşlar. ince detaylar görüşülür aslında. temiz şekilde yapabilirim diyen varsa anlaşırız arkadaşla. buna benzer bir bot var elimde olmadı onu da paylaşırım fikir vermesi açısından. ama o bot tam randumanlı çalışmadığı için böyle bişi lazım. kpss zamanı artık girip ilgilenmek zor oluyor. böyle kullanışlı bir bot elimde olursa mobilden bile idare edebilirim bir süre siteleri.

r10'a da açacam konuyu ama önceliğim bildiğim tanıdığın bir müridin çıkması. güven ve iletişim açısından daha iyi olur benim için.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

gececilere gelsin.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

pm attım

Toplam Hit: 613 Toplam Mesaj: 3