Wordpress Css Konusunda Acil Yardım.
-
Wordpress sitemde css'le ilgili bi kaç sıkıntı çekiyorum, yardım edebilecek müridler bana pm'le ulaşırsa sevinirim.
sorun yorum yazıları ve başıklar siyah görünüyor.
şöyle gösteriyim bu yorum kutusunun görünen hali:

Bu da görünmesi gereken hali :

Çıldırmak üzereyim bir türlü bu kodları bulamadım..
css. dosyasını da upload ediyorum;
http://duckload.com/download/569896/style.css
Şimdiden çok teşekkürler hocalar yardımlarınız için
-
Kodlar:
/*comments*/
#comments{margin:15px;}
#comments .alt {background:#000;}
#comments ul li p {margin:0;}
#comments li { display:block; border:solid 5px #b0e272; margin-bottom:8px; padding:8px;}
input#author, input#email, input#url, input#submit, textarea {display:block; background:#b0e272; border:solid 1px #b0e272; padding:1px;}
input:hover#author, input:hover#email, input:hover#url, input:hover#submit, textarea:hover {background:url(images/yorum.jpg); border:solid 1px #000;}
input:focus#author, input:focus#email, input:focus#url, input:focus#submit, textarea:focus {background:#b0e272 ; border:solid 1px #333;}
label {display:block; font: normal 14px "Trebuchet MS", Verdana, sans-serif; color:#333;}
img.alignleft, img.alignright {padding:3px; background:#efefef; border:solid 1px #333; margin:5px;}
blockquote {margin:10px; background:#f4f4f4; border:solid 1px #ddd; padding:10px;}
cite {font: bold italic 16px "Trebuchet MS", Verdana, sans-serif;}
.post ul, .post ol {padding:10px 10px 5px 25px;}
.post ul li {list-style:square; padding:3px;}
.post ol li {padding:3px;}
code {
display:block;
background:#333;
border:solid 1px #000;
color:#999;
padding:5px;
white-space: pre;
font-size:12px;Kafana göre editle. Kolay gelsin :)
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------
Kafana göre editle. Kolay gelsin :)
-----------------------------hocam bunları kurcaladım zaten, fakat dikkat edersen orda siyah renkli bi kod yok yazıyla ilgili?
ya da ben mi göremiyorum? tam olarak düzeltmem gereken kodlar hangisi :/
-
input:hover#author, input:hover#email, input:hover#url, input:hover#submit, textarea:hover {background:url(images/yorum.jpg); border:solid 1px #000;}
Şu kısmı bir denermisin ? Büyük ihtimal yanlıştır ama denemekte yarar var
-
MikRoBiT bunu yazdı:
Şu kısmı bir denermisin ? Büyük ihtimal yanlıştır ama denemekte yarar var
-----------------------------hocam o yorum yazılan kutunun üstüne gelindiğinde çıkan resimle çerçevenin kodu :S
bu arada yinede sağol hocam karşılık beklemeden yardım ettiğin için :)
-
Ö.değil hoca. Yazı rengi olmuyorsa bgyi değiştir :D Akşam akşam kod aramak iyi olmaz. Bgyi beyaz yeşil gibi bişey yap istersen.
-
abi noldu yine ya..
up! -
/*comments*/ bolumundeki #000 lari #FFF'lerle degistirip sirayla dene hocam
-
7-19 bunu yazdı:
/*comments*/ bolumundeki #000 lari #FFF'lerle degistirip sirayla dene hocam
-----------------------------hocam bu var
#comments .alt {background:#000;} yorum kutusunun içinin rengini değiştiriyo komple
burdaki 000, yorum kutusunun kenarlığı
border:solid 1px #000;
bu da aynı şekilde kenarlık
başkada siyah olan bişey yok :S
-
Css'nin sağı solu belli olmaz hacı. Sen ne olur ne olmaz bi dene yinede