Wordpress Cufon Türkçe Karakter Sorunu!
-
Merhaba Arkadaşlar Web sayfam için kullandığım Wordpress temasındaki fontların türkçe karakter sorunu var
varolan .js dosyasından türkçe karakterleri oluşturabilirmiyiz yada bu cufon'la ilgilenen Arkadaş varmıdır ?
-
-
fontların Cufon'dan dönüştürülmüş hali var fontların kendisi olsa :) kolay
-
takipteyim :)
-
eğer manyağım diyorsan font yapmak için program indir daha sonra sendeki karakterlerden i yi g yi s yi falan resmini çekip programa import ediyorsun. türkçe karakterleri yapıyosun sonra cufonun sitesinden cufon dosyası oluşturuyosun daha sonra js dosyasında harf harf bölümleri var yeni oluşan cufondan onları alıp eski olana kopyalıyorsun :|
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------eğer manyağım diyorsan font yapmak için program indir daha sonra sendeki karakterlerden i yi g yi s yi falan resmini çekip programa import ediyorsun. türkçe karakterleri yapıyosun sonra cufonun sitesinden cufon dosyası oluşturuyosun daha sonra js dosyasında harf harf bölümleri var yeni oluşan cufondan onları alıp eski olana kopyalıyorsun :|
-----------------------------Manyağımdır merak etme iyi fikir :) FontLab işimi görür fakat ben kolay yoldan yapabilirmiyim diye düşündüm yanone diye bir font güzel zaten sadece ş ve ğ karakterleri yok basit yoldan yapımı varmı acaba diye düşünüyorum :)