Wordpress Dark Theme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Öncelikle şunu söyliim reklam yapmıyorum :D

çoğu kişinin keşke benim sitemde de bu temadan olsa dedigi tema..yayinlamislar,bende ekliim dedim..

Wordpress kullanıcıları tarafından, temamı paylaşmam için gönderilen birçok mailden sonra "Eno7-Dark-Theme" temasını download'a açmaya karar verdim. Temayı olduğu gibi paylaşıma sundum bunun için kendinize göre düzenlemelisiniz. Temayı kullanmak için footer.php de bulunan "Copyright © 2006: eno7" yazısına dokunmadan veya footer.php de temanın "eno7.org" adresinden alındığını belirterek link veren herkes kullanabilir. Temanın SEO optimizasyonu yapılmıştır yani arama motorlarında en üst sıralarda çıkacak şekilde ayarlanmıştır.

Tema ile birlikte çalışan gerekli pluginler de klasörün içinde bulunuyor /wp-content klasörüne plugins ve themes klasörlerini yükleyin daha sonra yüklenen eklentileri aktif hale getirip temayı kullanabilirsiniz...

Temada yapmanız gereken değişiklikler:

header.php de bulunan

http://www.site.com/wp-content/plugins/seo-alt-tag-optimizer/font-text-resizer.js

site.com yazan yere kendi sitenizin adresini yazmak

Başta dediğim gibi temayı olduğu gibi koyduğum için haliyle bannerları kendi bannerlarınız ile değişmelisiniz.

Ayrıca header.php de yer alan, anasayfa, hakkımda, dökümanlar gibi linkleri kendi linkleriniz ile değişebilirsiniz veya oradaki linkleri silerek alttaki kodu yapıştırabilirsiniz böylelikle o bölümde sayfalarınızı sıralayabilirsiniz.

CODE:
    1. <?php wp_list_pages('title_li=' ); ?>

rsidebar.php de bulunan eno7.org linkinden çekilen resimleri ve dosyaları kendi sitenize kaydederek eno7.org linkini kendi site adınız ile değişebilirsiniz veya bu şekilde kullanabilirsiniz.

header.php de ki anasayfa, dökümanlar gibi yazıları kendi linkleriniz ile değiştikten sonra sayfaya tam sığdırmadıysanız yani kısa veya uzun kaldıysa style.css dosyasında bulunan

CODE:
    1. repeat-x;color:#999999;float:left;display:block;text-decoration:none;padding:0 11px;}

padding:0 11px yazan yerde 11px'i size uygun olacak şekilde değiştirebilirsiniz.

Özdeyişlerin gözükmesini istiyorsanız rastgele sözler eklentisini aktif edip, tercihler > rastgele sözler bölümünden yeni sözler ekleyerek görünmesini sağlayabilirsiniz.

Anasayfada sadece "Çevrimiçi Ziyaretçileri" görüntülemek isterseniz ise Tercihler > WP-OnlineCounter bölümüne girerek "Aynı anda maksimum çevrimiçi kişi sayısı" satırını ve "Toplam ziyaretçi" satırındaki kutucukların işaretlerini kaldırabilirsiniz.

Temanın yanlış düzenlenme durumlarında tema sağa sola kayabilir veya yazıların yerleri değişebilir bu yüzden dikkatli bir şekilde düzenlemeniz gerekmektedir.

eno7-dark-themek.JPG

Demo

Download  

Toplam Hit: 1641 Toplam Mesaj: 1