Wordpress Eğitim Sitesi Ve Teması Hakkında
-
Bir eğitim sitesi açmayı düşünüyorum. Wordpress üzerinden açmak mantıklı geldi.
İçerik.
- Hem text hemde video eğitimler olacak.
- İnternet üzerinden deneme testleri sunulabilecek.
- Belirli bir puan sistemi olacak dersler bittikçe
- Site sade ve reklamsız olacak. Kesinlikle seo uyumu çok önemli
Sormak istediklerim şunlar.
Öncelikle tema konusu doğal olarak. Themeforestte bayağı gezindim education başlığı altında çeşitli komplike temalar var. Bunlar seo açısından uygun mudur?
Yoksa direk blog tarzında açıp ders ders makale şeklinde girip videolarıda bu şekilde makale ile birlikte oluşturum diğer konulara link vermek daha mı mantıklı olur?
Ana sorunum bu.
Örnek tema.
http://themeforest.net/item/wplms-learning-management-system/6780226
Bu tarz mı yoksa direk blog tarzında mı açmamı önerirsiniz. Blog ise var mı önerebileceğiniz sade gözü yormayacak kullanışlı ve seo uyumlu bir tema
-
Bu aralar sağlık ve sikimsonik gündem konuları daha gündemde olduğundan üste çıkması için bir up
-
Easx bunu yazdı
Bu aralar sağlık ve sikimsonik gündem konuları daha gündemde olduğundan üste çıkması için bir up
up :)
-
Goodnews yada sahifa temasını al. Neden dersen full screen ve boxed ayarlamaları + side barı istediğin sayfalarda gösterme özeeliği ile ister site ister blog görünümğiünde kullanabilirsin. Seo ve içerik desteklemeleri tartışılmaz.
-
amac adsense ıse aptal kullanıcı baz alan sıte acmak mantıklı neden cunku wp nedır bılen adam genelde adblocker kullanıyor . ben google ın sag tarafta fılan verdıgı reklamları google.com.tr de bıle gormuyorum adblocker yuzunden kı sızde kullanmıyorsunuz .
o yuzdden yemek sıtesı ac spor sıtesı ac vs vs vs
-
@hipo yok hocam ya adsense yada herhangi bir gelir hedefli değil daha çok not tutmak için bir nevi. Yani gelir hedefimiz yok. Sade olsun birbirimizin notlarına ulaşalım ulaşmak isteyenlerde yararlansın tarzında amme hizmeti amaçlı
@illu bakıyorum hocam teşekkür ederim
-
Tema farketmez sen siteyi açta ilk izleyenlerden biri ben olayım :)
-
sezginari bunu yazdı
Tema farketmez sen siteyi açta ilk izleyenlerden biri ben olayım :)
Eyvallah hocam sağolasın. Bin parçaya bölündüm bayramdan sonra diğer işlere biraz mola vereceğim. Şu anda yeteri kadar kalifiye değilim o yüzden girişi 3dmax ve 3d modelleme olaylarından yapacağız gibi :)