Wordpress Eklentisi Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

arkadaşlar bana bi wordpress eklentisi lazım bedava blog dağıtım sitem için örneğin isminiz.trk.cc şeklinde bedava blog dağıtıyorum ama insanlar www.xxxx.trk.cc şeklinde domainleri sorgulasın boşsa kayıt etsin istiyorum bu mümkünmüdür acaba ?

Bide blog dağıtım sitesine uygun wordpress teması bulamadım elinde olan varmı ?

edit: birde en cok ziyaret edilen blgolar , yeni açılan bloglar diye eklentilerde varmı ?

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Wordpress Mu incele öncelikle hocam :)

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

hocam mu kurulu zaten sitede dağıtım yapıyorumda www.trk.cc ama mu için eklentiler bulamıyorum

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
Toplam Hit: 580 Toplam Mesaj: 3