Wordpress-Forum (Delirmek Üzereyim)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Arkadaşlar. Smf forumlara aşinayım. Son bir kaç gündürde bir blog+forum kurmam gerek.Smf takıntım olduğundan gunlerdır sorun yasıyorum.

Wordpress forum ile smf entegre edıldıgı zaman uyelıkler uyumsuz oluyor. Yanı forumdan alınan uyelıgı portal gormuyor ama portaldan alınan uyelıgı smf goruyor.

Wordpress+Smf kurmanın güncel bir yolu yok mu? en son eklenti yıllar oncesınde guncellenmıs. Kararlı surumler mevcut degıl.

Ayrıca kesınlıkle uyelık sorunu cok onemlı. Portal'dan uyelık alımını kapatırsam belkı sorunu cozmus olurum. Yalnız guvenlık acıklarındanda endıselenıyorum.

Tinyportal+smf denedım fakat onlarda turkce destegı kaldırmıslar. Turkce dıl paketlerini bulamıyorum son surumlerde.

Olayın mantıgı su. Forumda en cok hıt alan konuların, haberlerın ve en çok yorum alan konu baslıklarının ana sayfada gorunmesı. Yanı bır nevı TBT'nın anasayfası gıbı dıyebılırım. Ufak resim ve özelleştirmeye de açık bi portal+forum öneriniz var ise tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    kesinlikle SMF ile Wp entegre etme :} daha sonra oturup üzülürsün bunun yerine BBpres yada SimpleForum kullanabilirsin bunlar Wp ile tam uyumludur. Bunun yerine portaldan üyelik alımını kapatabilir VB yada SMF kurup ordan son konuları vs portala çekebilirsin yada şöyle demek gerekirse ne yaparsan yap ama entegrasyon yapma...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

mybb ile entegre et

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

mybb ıle entegre edersem ne gıbı sorunlar yasayabılırım? yanı smf ıle arasındakı fark nedır?

Simple press baktım hocam açıkçası pek beğenmedim diyebilirim

İlla wp olması gerekmiyor zaten portalın :)

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 961 Toplam Mesaj: 4