Wordpress Geniş Kitleye Hitap Etmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

Müridler  , mooda.org domaini vardı. ne olur ne olur dedik modadan baska bişe olmaz dedik. kurduk wordpress i yayınladık. 
    bir bayan arkadaş yazı yazıyor. bugünden itibaren başladı günde bir yazı yazabilir. özgün yazıyor. 
    nasıl daha fazla insanlara hitap edebilir. 
    nasıl daha da ön plana çıkabilir. 
    fikri olan varmı. her gün bir özgün makale ile ne kadar ilerlenebilir ? 

www.mooda.org 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hiç bi yere gidemezsin ( prof anlamda )

herkesin blogu var bitti artık bu işler tutturanlar tutturdu ( çok ekstrem bir uzmanlığın yoksa )

hele ki modadan bahsediyosun ahahaha :)

Millet 3-4 sene uğraşır yazı yazar aldığı aylık adsenseye dua eder, adsense den aldığı parayı reklama ota boka yatırır

ama adamın biri ( http://www.bukombin.com/ ) bunu yazar ortalığın amk kor geçer.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Sosyal medyadan iyi bir şekilde faydalanır, seo ile desteklerseniz ve yazılarının belli bir çizgisi varsa her türlü tutar.

Milyon hitleri beklemeyin tabi. 3-5 bişeyler gelir zamanla da büyür. Neden olmasın?

Panda kusura bakma da için geçmiş senin usta. 

Altan naptın oğlum :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    fatX bunu yazdı

Sosyal medyadan iyi bir şekilde faydalanır, seo ile desteklerseniz ve yazılarının belli bir çizgisi varsa her türlü tutar.

Milyon hitleri beklemeyin tabi. 3-5 bişeyler gelir zamanla da büyür. Neden olmasın?

Panda kusura bakma da için geçmiş senin usta. 

:)

Herkesin görüşüne saygı duyarım. Sadece artık gerçekleri görüyor ve piyasayı tanıyorum.

Sen kıçını yırtar seo ile uğraşırsın sabah akşam yazarsın reklamıydı sosyal medyasıydı uğraşırsın adam ---> http://www.bukombin.com/ ---> bunu yazar site kendi reklamını kendi yazar herkes kendi paylaşır ne seoya ne ota ne boka gerek kalır.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    MustyKTE bunu yazdı

fikri olan varmı. her gün bir özgün makale ile ne kadar ilerlenebilir ? 

3 ayda 20 yazı ekledim.

Yarısı falan kendi yazılarımdı galiba tam emin olamadım şimdi.

10k hit oldu sonra wordpress kapattı blog'u illegal kullanım falan bişeyler saçmaladı.

Seo olarakta blog gayet iyi gidiyordu,birçok kelimede ilk sıradaydım keylogger,analiz,malware,backdoor,botnet vs.

Şu an bunları niye yazıyorum bi fikrim yok :D

Ama kısaca özgün bir blog olursa ilerleme ihtimali var

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

sayın danışmanım erotikpanda habire fırça atıyon sende bize yaw.

bende blog kurdum. şehir blogu. hiç c/p yapmadan. adsense geliri filanda beklemiyorum sadece belli bir organik hiti olsun yeter bana. kelimemde ilk sayfaya çıkmam kâfi öyle birinci filan olma davam yok. yavaş yavaş giriyorum içerikleri daha organik bir hitim bile yok amk

rekabette olduğum kelimenin de      36.200.000 adet sayfa sonucu var googleda.

ama gene umutluyum çünkü uzun vadeli düşünüyorum

kurdo tarafından 09/Şub/13 23:28 tarihinde düzenlenmiştir

kendinize ayığ olunuz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    thekurdo bunu yazdı

sayın danışmanım erotikpanda habire fırça atıyon sende bize yaw.

bende blog kurdum. şehir blogu. yavaş yavaş giriyorum içerikleri daha organik bir hitim bile yok amk

rekabette olduğum kelimenin de      36.200.000 adet sayfa sonucu var googleda.

ama gene umutluyum çünkü uzun vadeli düşünüyorum

Ben olmaz demedim ki ?

10k hiti bırak 20 k hitide görürsün 30 k hitide.

ki görenlerde tanıyorum adam günün 16 saati istesiyle uğraşıyor.

ama günümüzde çok önemli işler ve araştırmalar dışında kaç kişi 2 paragraftan fazlasını okuyor ki ?

bukombin.com ( bu siteninde iyi reklamını yaptım amk örnek vercem diye ) ( fark ettiğiniz gibi adamın ne reklama ne seoya ihtiyacı var dikkat çekince güzel kullanışlı orjinal fikir olunca benim yaptığım gibi reklam kendiliğinden gelir )

Adamyapmış hem görsel hemde kullanışlılığa uzanıyor.

Ben neden fırça atayım ki size ? Demek istediğimi artık wp kurup yazı yazmakla bu işler olmuyor.. Olsada olana kadar adamın amk yuyor.. O yüzden daha pratik ve daha akılda kalıcı kullanıcı odaklı şeyler lazım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

İş günde bir tane makale eklemekte değil, kaliteli içerik eklemekte, hocam sen öyle bir yazı hazırlarsın ki, millet sitene sırf bu tarz yazılar için gelir

önemli olan kaliteli içerik, kaliteli iş yaparsan emin ol muhakkak biri seni farkeder, ama kaliteli içerikten kastım 200 kelime makale, bir kıytırık resim

falan değil, hakkaten özenerek, araştırarak(artık konu neyse), kendini adayarak olur.Benim tecrübelerim bu yönde, bir proje yapıyorum, 3 sene 

sonrasını hedef aldım.Projemin içerik altyapısını oluşturcam bu 3 senede sonra da abancam reklama....

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

peki şöyle bir soru toparlayayım.

sitem mardin'i özgün makalelerle tanıtan, kayda değer haberleri aktaran, rehber niteliği taşıyan, şehirle ilgili görselleri de bol bol barındıran bir site olacak.

sitenin konusu bu. sen konseptin özgün olmasından bahsediyorsun öyle mi ?

peki sayın danışmanım bu durumda bana ne önerirsin ? blog dışında ne tür bir alternatife girişmeliyim ?

aslında doğru diyorsun tabikide. özgün, kaliteli, kullanışlı ve insanları o ekrana kilitleyen uygulamalar artık tutuyor. öbür türlü bir çok konseptin davası çoktan öldü.

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 785 Toplam Mesaj: 9