Wordpress Haber Botu
-
arkadaşlar wordpress de kullandıgınız haber botu varmıdır, otomatik haberler eklenmesini istiyorum konu şeklinde,
bi kaç tane var ama sorunlu olanları bulmuşum hep :)
genel olarak eğitim haberleri çekicem ama diğer haberleri de çekerim bot bulursam .
varmı önereceğiniz bir bot. -
böyle bir bot bende arıyorum tarihe göre google de arartıp ekleyecek vs mümkün mü ? ayrıyetten kendi düzenlemelerini filanya yapacak kelime ekleme vs
-
wp o matic mi ne vardı bi ara rss ten belirledigin aralıklarla veri çekebiliyordu.
-
Hocam elimde var ama kodladığım projenin botları.
Şu anda kodlamasını bitirdiğim bir scriptim mevcut.Yakında tbt de tanıtımını yapacağım.
2 tane büyük haber sitesinden resimleri dahil çekiyor, convertleyip orjinal hale getiryor ve sitenize post atıyor. (Dikkat !! Konvertler, koruma kelimeleri girerseniz onları konvertlemez seo yu bozmaz)
Şu anda localden çalışıyor. Çok kasıyor çünkü 2 haftadır 260 tane siteye toplamda 750 tane anahtar kelimelerinde post atıyor.
Yaklaşık 360 bin link topladı. Ve sitelere dağıtarak random random postladı.
Scriptin bildiğin admin paneli var ölede diyebilirim.
Scriptin satışı olmayacak ancak aylık ödeme yapanlar kullanabilecekler.
wp ise wp-config.php nin yanına size vereceğim php dosyasını eklemeniz yeterli resimleride donwload eder sunucunuza.
Yok php olmaz derseniz wp den user açarsınız ordan girer post atar çıkar.
Yok ben wp kullanmıyorum derseniz sql den haber sutunlarının bilgilerini verirsiniz size göre düzenler geri veririm.
Php dosyasına bakınca zaten zararı olmadığını göreceksiniz.
Eğer aradığınız böyle bir şey olursa tanıtımını 1 hafta bilemediniz 2 hafta içinde yapacağım.
Ama direk bot isersen bunu piyasada 100 tl gibi bit civara yaptırıp bot patlayana kadar kullanabilirsiniz.
Cuzi ücretler olacak.Eğer sitenize özel bir siteden bot yaptırmak isterseniz ekstradan sitenize özel botada kodlar sisteme dahil ederim. Alt yapısı ona göre kodlandı.
Görüşmek üzere tekrardan.
Bu arada ndhaber botu vardı o piyasaya ayağa düşmüştü bi ara ona bakabilirsin.