folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Wordpress Hakkında Detaylı Bilgiye İhtiyacım Var.

Wordpress Hakkında Detaylı Bilgiye İhtiyacım Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Siteme wordpress kurdum, tema kurdum, eklenti kurdum.. Buraya kadar herşey normal, ama gelin görünki site oldukça hantal!

Seo analizler ile sorgulatma yapıyorum, çoğunluk olarak bana sıkıştırmadan bahsediyor. Gzip adlı eklentiyi kullanmama rağmen, hala yavaş ve hala seo analizler sıkıştırma yapmamı öneriyor.

www.manidar.net <- adresine girin ve herhangi bir sayfa geçişlerinde arka plan beyaz oluyor ve bir süre sonra ulaşıyor sayfaya. Yüksek ihtimal ile yavaşlıkdan dolayı diye tahmin ediyorum.

Ben bu sıkıştırma olayını nasıl halledebilirim? Bu konu da bana lütfen yardımcı olun, artık çıldıracağım, oynatmama az kaldı.

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

Hostunla alakalı olabilirmi?

Site Lokasyonu : Güney Kıbrıs Rum Kesimi

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

wordpress'te inanılmaz derecede gereksiz bir yığın fonksiyonlar olduğu için yavaş oluyor genelde. Çok güzel optimize edilmesi gerekiyor. Elinden geldiğince sabit yerleri php ile yazdırmak yerine html kodları şeklinde yapman gerekiyor dostum..

Toplam Hit: 616 Toplam Mesaj: 3