Wordpress Hk. Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

Müridler bi tema satın aldım tema çok güzel fakat ya ben ayarlayamadım yada özelliği böle temanın kendi yazı ekleme bölümü var temanın özelliklerini kullanmak istiyorsan sadece oradan yazı ekleyebiliyorsun buraya kadar güzel gibi görünsede o yazı ekleme bölümünde eski yazılarım görünmüyor nyse durum biraz karışık yardımcı olabilecek mürid varsa özelden görüşelim.

Hayat paylasmaktır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Biraz açıklarsan yardımcı olabilirim

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

temanın ismi ?

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

tema ismi: ReviewIt

hocam temayı oyun tanıtımları için aldım oyun özelliklerini, oyun firması vs.. ayrı ayrı üstte belirtiyor altta oyun tanıtımını ayrı resimleri ayrı sekmede tanıtmaya imkan veriyo ama gel gelelim bu özellikleri eski yazılarım üzerinde kullanamıyorum temanın yazı ekleme bölümünde eski yazılarım görünmüyor hadi diyelim eski yazıları sildik temanın yazı ekleme bölümnden ekledik bu seferde temayı değiştirince yazılar uçuyor:) tema ayrı link veriyo yazıları mesela siteadı.com/reviewit/call_of_duty.html gibi 

PoLiZei tarafından 12/Ağu/12 01:02 tarihinde düzenlenmiştir

Hayat paylasmaktır
Toplam Hit: 611 Toplam Mesaj: 4