Wordpress İçin En İyi Seo Eklentisi
-
wordpress için en iyi seo eklentisi hangisi arkadaşlar bilen varmı warez felan farktemez karşı değilim yani wareze :/
-
http://www.seoteknikleri.com/wordpress-icin-en-iyi-20-seo-eklentisi.html
Yukarıda 6 senedir Search Engine Optimization’a dair çözümler üreten üç arkadaşın konu ile ilgili başlığı var. 20 tanesini listelemişler, ben All in One SEO Pack ve Google XML Sitemaps'i kullanıyorum. İnceledikten sonra sen de ne kullanacağına karar verirsin. -
kesinlikle eklenti kullanarak yapaılacak bir şey değil tamamen tema dosyalarını manual olarak düzenleme ile en verimli seo ya ulaşırsın... eklenti falan yalan iş Google XML Sitemaps kullan devamını kaale bile alma ki All in SEO Pack' te bir dönem XSS açığı meydana geldiğini söylemeden geçmeyeyim...
-
All in one seo packte açıklar vardı ve o eklentiyi kullanmamak için 20 neden belirten dökümanlar bile vardı bir dönem.Örnek olarak titlebar'ı header.php den deiştiremiyordun titlebar'ı o eklenti deiştirilmesini engelliyordu benim önerim. header.php içne gireceğin meta taglar , konu baslıklarının sonunu özel yapı kısmından .html olarak ayarlayabilirsin konuismi.html vs tarihde ekletebilirsin , google xml sitemaps oluştur ve her konu altına o konuyla alakalı taglar gir yeterli olucaktır.