Wordpress İçin Yabancı Hosting Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek

Merhaba mürit ve mürideler, Wordpress tabanlı bir blog açmak ve orada İngilizce içerikli olarak paylaşımlar yapmayı düşünüyorum bir arkadaşımla. Hangi yabancı hosting firmasını tavsiye edersiniz ? Genel anlamda sorunsuz olmasa bile az sorun çıkaran ve kullanımı kolay hangisi var bildiğiniz ? Hosting konusunda bu konuda yabancı lokasyonlu site açacak kişilere yararlı olması açısından beyin fırtınası da yapıp eksi ve artılarını yazalım şirketlerin.

Not tarafından 09/May/16 17:01 tarihinde düzenlenmiştir

Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

hostgator deneyebilirsin

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek
    insidae bunu yazdı

hostgator deneyebilirsin

Daha önce kullandınız mı hocam? Sağolsın başımızdakiler sayesinde dolar olmuş 2.9 yabancı hosting ücretleri ve domain ile güzel oluyor (İSTİKRAR SÜRÜYOR DİYENİN İSTİKRARINI...) ama hiç şikayet gözlemlemedim hocam.

Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hostgator adultta zorlamadıgın sürece bişi olmaz 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

Hocam wordpress için illa wordpress hosting mi almalıyız yoksa normal host alıp wordpress  yapamaz mıyız?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek
    Not bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Hocam wordpress için illa wordpress hosting mi almalıyız yoksa normal host alıp wordpress  yapamaz mıyız?

Normal de olur.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

wpengine

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı
    Not bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Normal de olur.

Normal hosting ile wordpress hosting arasındaki fark ne oluyor hocam? Uyumsuzluk gibi bir şey mi var yoksa sadece ad olarak mı?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Wordpress ileriki dönemlerde yüksek cpu kullanıyor diye Wordpress hostlar özel biliyorum hocam. Hatta şöyle bir hizmet bile var : https://www.guzel.net.tr/wp-cache.php

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Wordpress ileriki dönemlerde yüksek cpu kullanıyor diye Wordpress hostlar özel biliyorum hocam. Hatta şöyle bir hizmet bile var : https://www.guzel.net.tr/wp-cache.php

Gördüm hocam. Paketleri iyi görünüyor ama aklıma takılmıyor da değil. O şirket Fransa lokasyonlu ve ABD'den giren kişiler için bir sorun olur diye düşünüyorum bu.

Toplam Hit: 878 Toplam Mesaj: 10
hosting