Wordpress İçin Yabancı Hosting Önerisi
-
Merhaba mürit ve mürideler, Wordpress tabanlı bir blog açmak ve orada İngilizce içerikli olarak paylaşımlar yapmayı düşünüyorum bir arkadaşımla. Hangi yabancı hosting firmasını tavsiye edersiniz ? Genel anlamda sorunsuz olmasa bile az sorun çıkaran ve kullanımı kolay hangisi var bildiğiniz ? Hosting konusunda bu konuda yabancı lokasyonlu site açacak kişilere yararlı olması açısından beyin fırtınası da yapıp eksi ve artılarını yazalım şirketlerin.
Not tarafından 09/May/16 17:01 tarihinde düzenlenmiştir -
hostgator deneyebilirsin
-
insidae bunu yazdı
hostgator deneyebilirsin
Daha önce kullandınız mı hocam? Sağolsın başımızdakiler sayesinde dolar olmuş 2.9 yabancı hosting ücretleri ve domain ile güzel oluyor (İSTİKRAR SÜRÜYOR DİYENİN İSTİKRARINI...) ama hiç şikayet gözlemlemedim hocam.
-
hostgator adultta zorlamadıgın sürece bişi olmaz
-
PanxeR bunu yazdı
Hocam wordpress için illa wordpress hosting mi almalıyız yoksa normal host alıp wordpress yapamaz mıyız?
-
Not bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Hocam wordpress için illa wordpress hosting mi almalıyız yoksa normal host alıp wordpress yapamaz mıyız?
Normal de olur.
-
wpengine
-
whoobay bunu yazdıNot bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Normal de olur.
Normal hosting ile wordpress hosting arasındaki fark ne oluyor hocam? Uyumsuzluk gibi bir şey mi var yoksa sadece ad olarak mı?
-
Wordpress ileriki dönemlerde yüksek cpu kullanıyor diye Wordpress hostlar özel biliyorum hocam. Hatta şöyle bir hizmet bile var : https://www.guzel.net.tr/wp-cache.php
-
mkyb bunu yazdı
Wordpress ileriki dönemlerde yüksek cpu kullanıyor diye Wordpress hostlar özel biliyorum hocam. Hatta şöyle bir hizmet bile var : https://www.guzel.net.tr/wp-cache.php
Gördüm hocam. Paketleri iyi görünüyor ama aklıma takılmıyor da değil. O şirket Fransa lokasyonlu ve ABD'den giren kişiler için bir sorun olur diye düşünüyorum bu.