Wordpress İmporter 50 Limit Sorunu
-
wordpress importer da 50 mb lık bi limit var fakat benim yükleyeceğim yedekler 120 ile 200 mb arasında
bunları yüklemiyorum var mı bu sorunu çözebilen ?
-
.htaccess dosyasına erişimin varsa dosyanın en altında şu iki satırı ekleyerek çözebilirsin.
php_value upload_max_filesize 256M php_value post_max_size 256M -
uguraba bunu yazdı
.htaccess dosyasına erişimin varsa dosyanın en altında şu iki satırı ekleyerek çözebilirsin.
php_value upload_max_filesize 256M php_value post_max_size 256Mteşekürler hocam.
-
uguraba bunu yazdı
php_value upload_max_filesize 256M php_value post_max_size 256Msorun çözülmedi hocam :D
Wordpress’ten İçe Aktar
Üzgünüz, bir hata oluştu.
Dosya boş. Lütfen daha zengin bir şeyler yükleyin. Bu hata php.ini dosyanızda yüklemelerin engellenmiş olmasından ya da post_max_size değerinin upload_max_filesize değerinden küçük olmasından da kaynaklanabilir.diyor :D
-
php.ini içerisinde
upload_max_filesize
post_max_size
karşılığındaki M öncesi değerleri 300M olarak değiştirip apacheyi yeniden başlat. -
sRcN bunu yazdı
php.ini içerisinde
upload_max_filesize
post_max_size
karşılığındaki M öncesi değerleri 300M olarak değiştirip apacheyi yeniden başlat.hocam yaptığım bi hatadan kaynaklı sorun çıkmış yazılar ortam vb yi parçalı yedekleyerek sorunu çözdüm teşekürler :D
siteyi sonunda aktif hale getirebildim hayırlı olsun :D https://www.qzerfilm.com
sırf bu site açıldı diye baya bi film dizi sitesinin canı acıyacak hayırlısı bakalım :D
morena tarafından 11/Ara/17 02:53 tarihinde düzenlenmiştir -
kendi upload ekibini kurmadıkça bot ile çektikçe kalıcı olmaz