Wordpress İnsan Kaynaklari Eklentisi
-
Hacilar hocalar. Bana acil tarafindan bir eklenti lazim. Wp'ye.
insanlarin cv olusturabilecegi. benim o cv lerden db olusturabilecegim insan kaynaklari eklentisi.
-
İletişim eklentisini koysan yeni alanlar ekleyip.Cv dolduruyormuş gibi doldursunlar tamam deyince de sana mail olarak gelir sende onları bi kalsör açıp gmailde toplarsın orada olmaz mı ? Birine göndermen gerekiyorsa da artık uygun şekile kendi db'ni oluşturursun.Aklıma bu geldi ilk etapta.Ayrıca avatar eklentileri var ama,istediğin gibi birşey değil sanırım onlar.
-
Aklima geldi de o, cok uyesi olacagini dusundugum bir site ile ugrasiyorum. Dedigin gibi cok kasacaktir beni.
-
contact-form-7 yi kur istediğin özellikte düzenleyebilirsin formu bir kez yapacaksın seni kasacak bir durum söz konusu değil bir kez hazırla ve gönder devamı mail olarak gelsin
-
dogrudur, contact formunu editle fazladan ozellik yazip cv'ye cevirebilirsin
-
Mailde birikecek ama. Ben bir db de biriktirmek istiyordum
Soyle bir imkan var mi ? Bir hr scripti kurayim ama sifrelemede wp nin uyelik ozelligindeki sifreyi kullansin ?
-
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------
Mailde birikecek ama. Ben bir db de biriktirmek istiyordum
Soyle bir imkan var mi ? Bir hr scripti kurayim ama sifrelemede wp nin uyelik ozelligindeki sifreyi kullansin ?
-----------------------------wp nin user tablosunu gösterirsin olur biter... yada bence en iyisi wp nin user kısmını genişletmek kullanıcılar daha fazla bilgi girsin ad soyad yas mail vs vs dışında iş tecrübesi cart curtta eklersin en kolayı bu
-
www.jotform.com
-
Adamlar her turlu eklentiyi yapmislar bir is ilani eklentisi yapmamislar :)
www.jotform.com
cidden kolaylik
onun aynisini bende yaparim php ile contact forma da ihtiyacim yok.
ben mailde cv biriktirmek istemiyorum arkadaslar
db de biriktirmek istiyorum.
-
Hocam istediğin sistemin wordpress ile birliktemi çalışmasını istiyorsun , sana ayrı olarak insanların cw lerini kayıt edip bunu db de tutabileceğin bir sistem yazarım ama wp ile entegreli birşey istiyorsan yapamam