folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Wordpress İstemediğim Yazı Görünmesin

Wordpress İstemediğim Yazı Görünmesin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

saçma bir başlık biliyorum ama ne yazsam bulamadım . 

Wordpressde diyelim yeni bir yazı yazıyorum ama onun ana sayfada çıkmasını istemiyorum sadece haber kategorisinde görünsün istiyorum birde manşette . Nasıl yapabilirim bunu ? şimdiden çok teşekkürler.

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Anasayfa'!yı bir sayfaya olarak belirle. Bu belirlediğin sayfaya Manşet'i ve olmasını istediğin kategorileri belirle umarım demek istediğimi anlamışsındır. Anlamadıysan bi pm çak.

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

tamamdır çok teşekkür ederim arkadaşlar .

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

yaptığın büyük terbiyesizlik bak yakıştıramıyom sana başgan :(

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
Toplam Hit: 694 Toplam Mesaj: 5