folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Wordpress Joomla Ücretsiz Scriptler

Wordpress Joomla Ücretsiz Scriptler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

merhabalar arkadaşlar bir konuda merak ettiğim bazı şeyler var

wordpress, joomla vb.. scripler  nasıl oluyorda ücretsiz geliştiriliyorlar  mesela opencart  e-ticaret üzerine ama bedava dagıtım bu konuda kod yazılımında destek verenler nereden para kazanıyor yada gerçekten hayır işimi ?

hadi diyelim hayır işi bir çok coder destek veriyor   bir  coderin yazdıgı kodu yada eklentiyi kim denetliyor merak ettim açıkçası.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek
    ElizaBeTH bunu yazdı

wordpress, joomla vb.. scripler  nasıl oluyorda ücretsiz geliştiriliyorlar  mesela opencart  e-ticaret üzerine ama bedava dagıtım bu konuda kod yazılımında destek verenler nereden para kazanıyor yada gerçekten hayır işimi ?

hadi diyelim hayır işi bir çok coder destek veriyor   bir  coderin yazdıgı kodu yada eklentigi kim denetliyor merak ettim açıkçası.

hocam bu tarz yazılımlar isim yapmada birebir. bunun yanında diğer yazılımcılar gelişmesi için önerilerde bulunuyorlar ve yazılım sahibi kişi ya da firmaya ulaşıyor. bu şekilde denetlenip şekil veriliyor. örneğin wordpress'in wordpress olmasında onlarca yazılımcının emeği vardır. birde herkes kullanıyor. daha kullanışlı olması için elinden bişeyler gelenler bilgi paylaşımında bulunuyor. Ayrıca eklenti satışından vs. de kazanıyorlar. bunun yanında host domain de satabiliyrlar. örneğin wordpress.com da yapıldığı gibi. ayrıca isim yapma bu işte çok büyük bir faktör. şimdi wordpress'in kafa kadrosundan birisinin bir projesi olsa hem çok rahat sponsor bulur hem de çok rahat reklam yapar. vs vs..

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

yazılımcı için öğrenmenin en iyi yolu götünden ihtiyaç uydurmak / proje üretmektir

ayrıca illa sebep lazım değil proje üretmek için, "yapabiliyorum, o yüzden yaptım" da diyebilirsin

YekteranBaymedir tarafından 18/Eyl/14 01:09 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    ElizaBeTH bunu yazdı

hadi diyelim hayır işi bir çok coder destek veriyor   bir  coderin yazdıgı kodu yada eklentiyi kim denetliyor merak ettim açıkçası.

opencart kendin sitesinde satis yaptigi moduller uzerinden hem komisyon koymakta hem de kendi firmalarina yazdirmak.ilk etapta dani kerr tarafindan yazildi opencartta su anda iki tane cinli var ilgilenen .asil amac ticari kaygi olmuyor.bu isler de ortaya konulduktan snra destek aliyorlar , gerekirse kendi magaza kismini olusturup oradan satis yapiyorlar.cok ta guzel kazaniyorlar.wp konusunda birsey diyemeyecegim.

denetleme.surecinde opencart githubta bazi kullanicilar kuanici deneyimleri ekliyorlar su hata var su kisimda diye githubdaki gelistiricileri gerekli denetlemeelri yapıyorlar kendileri yani.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

araya dalayım..  güzel joomla temalar nerden edinebilirim.

matematik24.com
Toplam Hit: 571 Toplam Mesaj: 5