Wordpress Kurulumu (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

Selamun Aleyküm

wordpress virüs dolayısıyla sildim tekrar yükledim dalga geçer gibi '''' böyle birşey çıktı

hatayı nerede yapmışımdır..

selametle

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

adresi vermeyi unutmuşum

www.paylasdir.com

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/wwwpayl/public_html/wp-config.php:1) in /home/wwwpayl/public_html/wp-login.php on line 302

Hoca komple sil bir daha  hatalı yüklenmiş, yenisini indir gönder...

Mevzu derin | Papikolas Planet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

WP 2.8.5 kurulumunu yap daha sonra admin panelinden 2.9.2 ye yükselt 2.8.5 bulamazsan pm at yardımcı olurum

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

kizderbent köyü ne alaka ? onu anlamadım ben ((:  hoca iyice çorba olmuş o rası  komple sil her bir şeyi sen...

Mevzu derin | Papikolas Planet
Toplam Hit: 756 Toplam Mesaj: 5