Wordpress Live Support Plugin Arıyorum Ödüllü
-
Merhaba Arkadaşlar
wordpress için livezilla gıbı
live support plugin arıyorum öncelikli olarak
olmazsa zaten livezilla kullanacagım
yada alternatıf olarak free olan bır kac tane musterı temsilcisi tarafından aynı anda acık olabılen bır sıstem varsa bıldıgınız onersenız sevınırım
bulan arkadasa
250 mb php host vereceğim
mars telekom bünyesinde
-
galk / gmail hesabına login olup http://www.google.com/talk/service/badge/New buradan kodu al wp ye çak
kodu eklediğin yerde offline iken böyle

online iken böyle görünecek

yazıyı kafana göre editleyebilirsin.
-
feedback buton tarzında ekranın solunda yada sagında yer alacak bır bolum olacak
bunu plugın vs tarzında client ve server seklınde yapmayı dusunuyorum cunku bırden fazla musterı temsılcısı olacak
livezillada var ama tutupda ona yuz dolar vermem hayatta en azından sımdılık
baslıngıcta ıdare edecek bır seyler lazım bır plugın buldum ama baska bır sıte uzerınden oturum acıyorum oradan destek vermeyı saglıyor olmazsa butonları vs trlestırıp onu kullanacagım
-
yukarı
-
up
-
bunlar en çok kullanılan live help eklentileri null edilmiş sürümleri nette var.
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------bunlar en çok kullanılan live help eklentileri null edilmiş sürümleri nette var.
edit: ödül felen istemiorm :D
----------------------------- -
ileride işe yarabilir.
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------bunlar en çok kullanılan live help eklentileri null edilmiş sürümleri nette var.
-----------------------------banada lazımda nette 10dk araıyorum beleş kullanabilecğeim bir şey bulamadım eğer bunların free sıkıntısız kullanabileğimiz halini bulan/bilen paylaşırsa sevinirim.
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------sRcN bunu yazdı:
-----------------------------banada lazımda nette 10dk araıyorum beleş kullanabilecğeim bir şey bulamadım eğer bunların free sıkıntısız kullanabileğimiz halini bulan/bilen paylaşırsa sevinirim.
-----------------------------http://www.isyazilim.com/ eh işte işini görür