folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Wordpress Manset Eklentisinn Sınırlarını Kaldırmak ?

Wordpress Manset Eklentisinn Sınırlarını Kaldırmak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Beyler manset eklentisi kurdum daha doğrusu sadece php dosyalarını attım çalışıyor vaziyette tam istediim gibi ama bi sorun var. manset üst ve alttaki yazılarla arasında boşluk bırakıyor. bide sol taraf işte. bnm istediim manset sol köşeye yapışsın sağ tarafta biraz boşluk oluşsun onu yaparız bi şekil ama sol üst köşeye nasıl yaıştırabiliriz. sınırları kaldırmasak bile çok 1-2 pixel bişi kalsın arada...

mansetin css kodları bunlar tema blocks2 teması... orta tarafın genişlii 650px :S yardımlarınızı bekliyorum...

Birde daha güzel manset eklentileri varsa siteyi kasmayacak yazarsanız sevnirm

#ifocus { width:640px; height:260px; margin:20px; border:1px solid #DEDEDE; background:#F8F8F8; }

#ifocus_pic { display:inline; position:relative; float:left; width:500px; height:225px; overflow:hidden; margin:10px 0 0 10px; }

#ifocus_piclist { position:absolute; }

#ifocus_piclist li { width:500px; height:240px; overflow:hidden; }

#ifocus_piclist img { width:500px; height:225px; }

#ifocus_btn { display:inline; float:right; width:120px; margin:9px 9px 0 0; }

#ifocus_btn li { width:91px; height:57px; cursor:pointer; opacity:0.5; -moz-opacity:0.5; filter:alpha(opacity=50); }

#ifocus_btn img { width:64px; height:48px; margin:6px 0px 0px 0px;padding-left:16px; }

#ifocus_btn .current { background: url(images/ifocus_btn_bg.gif) no-repeat; opacity:1; -moz-opacity:1; filter:alpha(opacity=100); }

#ifocus_opdiv { position:absolute; left:0; bottom:0; width:466px; height:35px; background:#000; opacity:0.5; -moz-opacity:0.5; filter:alpha(opacity=50); }

#ifocus_tx { position:absolute; left:8px; bottom:8px; color:#FFF; }

#ifocus_tx .normal { display:none; }

#ifocus h1, #ifocus h2, #ifocus h3, #ifocusv h4, #ifocusv h5, #ifocus h6 { font-size:1em; }

#ifocus a { color:#0287CA; text-decoration:none; }

#ifocus a:hover { text-decoration:underline; }

#ifocus ul, #ifocus li { list-style:none; }

* { margin:0; padding:0; word-break:break-all; }

html { overflow:-moz-scrollbars-vertical; } /*Always show Firefox scrollbar*/

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

@ReDsEa dai bu bole olmaz azcık php css felan öğren derim bak ozmn işlerin ne hızlı ilerliyor

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek

Bak genişlikte problemin varsa cssye gir. Width yazan yerleri kafana göre editle.Deneyerek bulursun. Mesela genişliği biraz azaltırsan düzelir gibime geliyor. (Bazen oluyor :) )

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

MikRoBiT bunu yazdı:
    -----------------------------

Bak genişlikte problemin varsa cssye gir. Width yazan yerleri kafana göre editle.Deneyerek bulursun. Mesela genişliği biraz azaltırsan düzelir gibime geliyor. (Bazen oluyor :) )

genişliği uzattığı zamn geri galan kısımlar kayıyor bayağı problem çıkıyor deendi saatlerce kednini yorman lazım :S

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

MikRoBiT bunu yazdı:

az cok öğrendim css genişlik uzunluk renkler  felan ama olmuyor genişliği azaltıyorum kıdım kıdım yapışmıyor küçülüyoor uzatıyorum bu seferde tasarımın azına ediyor hersey bozuluyor. ama kaldırdım manseti

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.denizbegendik.com/hakkimda

Uzmanlık Alanları:
    - Bilgisayar Donanım
    - Bilgisayar Yazılım (Html, css, xhtml, asp.net, c)
    - Bilgisayar Tasarım (Flash, After Effects, Photoshop)

uzmanlık alanlarına bakılırsa ...

Toplam Hit: 1023 Toplam Mesaj: 6