Wordpress Mesajları Toplama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Aktif olarak kullandığım bir site var. Haber başlıklarının altına o kadar çok iş başvurusu geliyorki. Bunları silmedim biriktirdim =) onaylamadım admin panelde bekliyor.

Şimdi bu değişik postların altına gelmiş yüzlerce mesajı tek bir post altında biriktirmek istiyorum. Sonra ana sayfada link vereceğim. Derdi olan oraya yazsın gibi. Ama wp'de mesajı editlemek istediğinizde böyle bir seçenek yok. Bunun için bir eklenti var mı ? veya bunu yapmanın bir yolu ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

eklenti var mı bilmiyorum fakat şöyle yapabilirsin.

phpmyadmin'den onaylanmamış yorum tablosunun içeriğini kopyalarsın.
    istediğin sayfa'nın yorumlarının olduğu kısma yapıştırırsın. ilkel ama işe yarar..

Tabloları deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsin. Ama önce mutlaka yedek al.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Move Comment pluginini kuruyorsun. Sonra yorumlar kısmında taşıyacağın yorumun move linkine tıklıyorsun. Açılan box'a taşıyacağın konunun id'sini yazıyorsun tamamdır.

Gel bili bili gates
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    tataryigit bunu yazdı

eklenti var mı bilmiyorum fakat şöyle yapabilirsin.

phpmyadmin'den onaylanmamış yorum tablosunun içeriğini kopyalarsın.
    istediğin sayfa'nın yorumlarının olduğu kısma yapıştırırsın. ilkel ama işe yarar..

Tabloları deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsin. Ama önce mutlaka yedek al.

çok yorucu. çünkü çok gönderi var. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    VideoJockey bunu yazdı

Move Comment pluginini kuruyorsun. Sonra yorumlar kısmında taşıyacağın yorumun move linkine tıklıyorsun. Açılan box'a taşıyacağın konunun id'sini yazıyorsun tamamdır.

budur işte =) 2 senedir güncelleme yapmamış eleman eklentisinde ama zaten bundan fazla gereksinim de yok. Teşşekür ederim

edit : Hata veriyor. eklenti çalışıyor. taşımak istediğim postun id sini yazıyorum

resimdeki hatayı veriyor. tekrar deneyin dediğim de ise işlem olmuyor

necroshine tarafından 07/Eyl/12 13:06 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    necroshine bunu yazdı
    VideoJockey bunu yazdı

budur işte =) 2 senedir güncelleme yapmamış eleman eklentisinde ama zaten bundan fazla gereksinim de yok. Teşşekür ederim

edit : Hata veriyor. eklenti çalışıyor. taşımak istediğim postun id sini yazıyorum

resimdeki hatayı veriyor. tekrar deneyin dediğim de ise işlem olmuyor

O zaman akşamı bekle hocam ben sana bi plugin hazırlayıp gönderiyim.

Gel bili bili gates
Toplam Hit: 793 Toplam Mesaj: 6