Wordpress Mesajları Toplama
-
Aktif olarak kullandığım bir site var. Haber başlıklarının altına o kadar çok iş başvurusu geliyorki. Bunları silmedim biriktirdim =) onaylamadım admin panelde bekliyor.
Şimdi bu değişik postların altına gelmiş yüzlerce mesajı tek bir post altında biriktirmek istiyorum. Sonra ana sayfada link vereceğim. Derdi olan oraya yazsın gibi. Ama wp'de mesajı editlemek istediğinizde böyle bir seçenek yok. Bunun için bir eklenti var mı ? veya bunu yapmanın bir yolu ?
-
eklenti var mı bilmiyorum fakat şöyle yapabilirsin.
phpmyadmin'den onaylanmamış yorum tablosunun içeriğini kopyalarsın.
istediğin sayfa'nın yorumlarının olduğu kısma yapıştırırsın. ilkel ama işe yarar..Tabloları deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsin. Ama önce mutlaka yedek al.
-
Move Comment pluginini kuruyorsun. Sonra yorumlar kısmında taşıyacağın yorumun move linkine tıklıyorsun. Açılan box'a taşıyacağın konunun id'sini yazıyorsun tamamdır.

-
tataryigit bunu yazdı
eklenti var mı bilmiyorum fakat şöyle yapabilirsin.
phpmyadmin'den onaylanmamış yorum tablosunun içeriğini kopyalarsın.
istediğin sayfa'nın yorumlarının olduğu kısma yapıştırırsın. ilkel ama işe yarar..Tabloları deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsin. Ama önce mutlaka yedek al.
çok yorucu. çünkü çok gönderi var.
-
VideoJockey bunu yazdı
Move Comment pluginini kuruyorsun. Sonra yorumlar kısmında taşıyacağın yorumun move linkine tıklıyorsun. Açılan box'a taşıyacağın konunun id'sini yazıyorsun tamamdır.

budur işte =) 2 senedir güncelleme yapmamış eleman eklentisinde ama zaten bundan fazla gereksinim de yok. Teşşekür ederim
edit : Hata veriyor. eklenti çalışıyor. taşımak istediğim postun id sini yazıyorum
resimdeki hatayı veriyor. tekrar deneyin dediğim de ise işlem olmuyor
necroshine tarafından 07/Eyl/12 13:06 tarihinde düzenlenmiştir
-
necroshine bunu yazdıVideoJockey bunu yazdı

budur işte =) 2 senedir güncelleme yapmamış eleman eklentisinde ama zaten bundan fazla gereksinim de yok. Teşşekür ederim
edit : Hata veriyor. eklenti çalışıyor. taşımak istediğim postun id sini yazıyorum
resimdeki hatayı veriyor. tekrar deneyin dediğim de ise işlem olmuyor

O zaman akşamı bekle hocam ben sana bi plugin hazırlayıp gönderiyim.