folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Wordpress Rehberi - Wprehberi.Com / Yayında.

Wordpress Rehberi - Wprehberi.Com / Yayında.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Merhaba müridler,

Bi arkadaşım wordpress ile ilgili güzel bir site açtı. Temalar, eklentiler falan filan mevcut. 1-2 gün oldu açılalı. Forum da kurmuşlar üyelerin sorunlarını halletmek amacıyla. Bi nevi tanıtım konusu açayım dedim. Sitenin eksiklerini de belirtirseniz sevinirim.

_____________________________________________________________________________

WordPress kullanıcıları için derli toplu bir arşiv oluşturmak, sorunları olduğunda farklı farklı sitelerden aranmak yerine tek bir sitede ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri adına bir site kurduk.

WordPress Rehberi

Portal bölümünde temalar,eklentiler,makaleler,ipucları,dersler mevcut. (Çok yakında, Codex çevirisi!)

Siz de içeriğimize katkıda bulunmak için basitçe tema gönderebilirsiniz. Eğer Türkçeleştirdiyseniz, yazı üzerinde size ait bir link ve isim de yer alacak.

Portalın yanı sıra, anlık sorunlara hızlı çözümler üretebilmek, bir paylaşım ve yardımlaşma ortamı oluşturmak amacıyla bir de forum kurduk. Forum alt yapısıyla ilgili bilgiyi sitede açtığım sabit başlıkla verdim.

Tek başına, hem arşiv niteliği olacak hem de sorunlara çözüm bulabilecek bir site bulunmuyordu Türkiye'de. Bu da kullanıcıları farklı farklı sitelere yöneltiyor, aradıklarını bulmalarını zorlaştırıyordu. İşte sitemizin açılma amacımızın da bu sorunu ortadan kaldırmak olduğunu söyleyebilirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek

hayır olsun 

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

iyi guzelde wordpress kullanicisini resmi sitesinden cekip oraya baglayabilecek ne gibi bir ozellik var ki?

http://wordpress.org Tum isteklere cevap verebiliyor. ama herseye :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

İçerik olarak geliştirilmeli.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

İçerik olarak geliştirilmeli.

-----------------------------

katılıyorum bu tarz site çok fazla var piyasada kaldı ki resmi sitesi var :)

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 1134 Toplam Mesaj: 5