Wordpress Robots.Txt
-
Kurduğum wp scriptli sitemin iki gündür birileri /robots.txt alanına giriyorlar bu alana girdiğimde karşıma çıkan sonuç :
User-agent: * Disallow: /wp-admin/ Disallow: /wp-includes/
bu nedir arkadaşlar -
Google vb. botlarına bu klasorleri indexleme mesajı gönderiyor.Değişiklik yapma aynen kalsın.
-
giren arkadaşa teşekkür etmelisin.
-
itfaiyeci bunu yazdı
neden ne yararı var ki bana
-
ArduouS bunu yazdıitfaiyeci bunu yazdı
dostum arkadaş seninle makara yapmış robots.txt dosyası genelde arama motorlarının botları tarafından ziyaret edilir bu botlar hangi alanları indexlesin hangi alanalrı indexlemesin diye buradan yola çıkarark hareket ederler
wordpress de otomatik olarark admin dosyalasrının ve includes doyasının indexlenmemesi için buraya ekler gereksiz olduğu için böylede arama motoru sayfalarında buralara ait sayfa veri vs göremezsin. -
SeRDaR bunu yazdıArduouS bunu yazdıitfaiyeci bunu yazdı
dostum arkadaş seninle makara yapmış robots.txt dosyası genelde arama motorlarının botları tarafından ziyaret edilir bu botlar hangi alanları indexlesin hangi alanalrı indexlemesin diye buradan yola çıkarark hareket ederler
wordpress de otomatik olarark admin dosyalasrının ve includes doyasının indexlenmemesi için buraya ekler gereksiz olduğu için böylede arama motoru sayfalarında buralara ait sayfa veri vs göremezsin.GOOGLE çalışıyor yani :)