Wordpress Sayfa Yönlendirme ? [SORU]
-
Sitemde wordpress kurulu.edit-comments.php açılmıyor.Onun yerine hosting sayfasına yönlendiriliyor. Ayrıca wp-admin de açılmıyor :/ Beyaz sayfa hatasımıdır nedir.Araştırdım ama bulamadım..
Varmı başına gelen bilen gören ?
-
hacı yenden kur wordpressi uraşma boşa..ha sitende döküman çoksa söle,yardımcı olam ona göre
-
gerek yok yazı yedeklerini alıp tekrar kurarım o sorun değil :) Ama başıma 2.ye geliyo bu olay. Önceki hostumda ilk önce böyle yapmıştı sonrada direk index.php hosting sayfasına yönlendiriliyordu. Gittikçe azıyor yani :/
-
siteyi tekrar kurmadıysan bı dosya ızınlerıne bak onları kontrol et ve bıde kodlarını kontrol et ıcınde yonlendırme kodu olabılır.
-
chmod ayarlarını 777 yapmayı dene. olursa daha sonra işin birtince eski haline getirirsin.
-
@enimax
Herhangi bir yönlendirme kodu yok..
@kuytul
777 denedim ama bu seferde başka bir uyarı verdi :/
-
htaccess ve host panelinin Safe mode ayarlarına bi bak bence o yüzden yapıyor olabilir 3 yıldır aynı wpyi kullanırım hiç sorun vermedi daha :}
-
ekran görüntüsü atar mısın ? nereye yönleniyor ? hosting sayfası derken ?
wp-admin klasörünü yeniden yüklemeyi dene ayrıca.
-
aklımada gelmişken related post eklentisi kullanıosan güncelleme yaptıysan o da sorun yaratabilmekte plugins klasörü içinde related-post klasörü adını sadjsd falan yap calısabilitesi yüksek :}
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------@enimax
Herhangi bir yönlendirme kodu yok..
@kuytul
777 denedim ama bu seferde başka bir uyarı verdi :/
-----------------------------kod yoksa 777 deilde 644 yap dosya ıznını bı ole dene bakalım.