Wordpress Sayfalandırma
-
Hocalar Wordpress kullandığım sitemde anasayfada son yazdığım gönderiler sırası ile yer alıyor.
Sayfa başı 20 gönderi çıkmasını istedim. 21. gönderide 2. sayfayı oluşturuyor ve onu oraya atıyor. Bunu WP ayarlarından yapabiliyorum. Bunda da sıkıntı yok.
Şöyle bir sorun var ki; anasayfada çıkmasını istemediğim kategoriler var, misal "Genel" kategorisindekiler çıkıyor anasayfaya, fakat ben diyelim x kategorisindekiler çıkmasın istiyorum.
Ufak bir araştırma sonucu;
<?php query_posts($query_string . '&cat=-167,-234,-255,-259'); ?>
Bu koda ulaştım, bu kod ile anasayfada çıkmamasını istediğim kategorilerin ID'lerini virgül ile ayırarak yazıyorum ve o kategorilerdeki yazılar çıkmıyor. Bunda da sıkıntı yok.
Fakat mesela 21. haber anasayfada çıkmasın şeklinde işaretlediğimde, 2. sayfayı yine oluşturuyor ama o sayfa boş oluyor, ekrana o gönderiyi yazdırmıyor...
Boş boş sayfalar oluşturuyor sanki varlar gibi. Ama bu kod satırı ekrana çıkmasını engelliyor.
Bunların sayfa numaralandırmasını etkilemeyecek şekilde çıkmamasını nasıl sağlarım?
-
Hocalar bir ilgilenin hocalar :ı
Ölüyorum hocalar :ı
-
Th3Ultra bunu yazdı
Hocalar bir ilgilenin hocalar :ı
Ölüyorum hocalar :ı
Muhtemelen şöyle çözülecektir. Açıkçası query_posts() paged parametresi olmadan pagenavi ile beraber sende nasıl çalıştı merak ettim.
<?php query_posts('cat=-5'.'&paged='.get_query_var('paged')); if(have_posts()):while(have_posts()):the_post(); the_title()."<br />"; //Buraya çoğaltılacak şeyler. endwhile;endif; wp_pagenavi(); ?> -
Hocam garip bir kod yapısı var.
O the_title() olarak belirttiğin yerde include ile loop.php dosyası çağrılıyor ve veriler oradan çekiliyor.
Teamviewer'dan ilgilenebilirsen memnun olurum.
-
@pSkpt hocam halletti bu sorunumu da.
Yardımcı olan hocalara çok teşekkürler.