folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Wordpress Sıfırdan Tema Yapma [Videolu Ders - İngilizce ]

Wordpress Sıfırdan Tema Yapma [Videolu Ders - İngilizce ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Arkadaslar tahribatta da wordpress ile ilgilinenlerin oldugunu düşündüm.. sıfırdan oturup wordpress teması yapmayı anlatan videolu bi ders serisi var fakat ingilizce.. ingilizce olması bişeyi farkettirmiyor.. zaten videolu oldugu için ne yapınca ne oldugunu görüyorsunuz..

toplam 7 günde çekmiş ve 7 ders bulunmakta.. ilk 2 derste wordpress kurulumunu anlatıyo locale.. macbookunda çekmiş videoyu.. ben direkt 3 ten başladım .. tema kodlamaya 3.dersden yani DAY 3 (3.gün) den baslıyo..

izlemenizi tavsiye ederim.

http://blog.themeforest.net/screencasts/new-wp-video-series-and-free-rockstar-book/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam yabancı dilse boşver =) yabancı dil öğrenmek şart fakat.. blogger rulaz :|

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

MaQneToR bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam yabancı dilse boşver =) yabancı dil öğrenmek şart fakat.. blogger rulaz :|
    -----------------------------

ingilizce olması bişeyi farkettirmiyor.. zaten videolu oldugu için ne yapınca ne oldugunu görüyorsunuz..

diye yazdım yani .. yararlanmak isteyen yararlansın.. hiç ingilizce bilmesine gerek yok anlamak için.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    videonun rapid linkin verirseniz dublj yapabilirm

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    aynen ingilizceyi çevirmiceksin dimi.. anladıgını kendin anlatıcaksın.? idm yüklersen videoları pc ye çekebilirsin. playerin üzerinde idm ikonu cıkar
Toplam Hit: 1318 Toplam Mesaj: 5