Wordpress Site İle İlgili Bir Soru?
-
Arkadaslar suan için 1 tane wordpress kurulu bir kişisel sitem var. ama daha sonra güncel bir blog ve herhangi bi konu üzerine paylaşımın olacağı bir site açmak istiyorum. bu sitede wordpress olacak. merak ettiğim şimdi ben bu kişisel siteme her türlü konuda her seyi yazıyorum paylaşım yapıyorum yapacağım daha doğrusu yeni basladım. bildiğiniz güncel blog ve paylaşım sitesi gibi davranıyorum kişisel siteme...
ileriki zamanlarda ayrı bir domain alıp hostla birlikte bahsettiğim bloğu acıcam. bu wordpresse kişisel sitemin bulundugu vertabanını kopyalayıp yapıştırsak ve kişisel yazıları silsek
ve ikisini artık ayrı ayrı birini sadece kişisel diğerinide sadece güncel blog ve paylaşım sitesi yapsak olurmu...
bunun google taramasında sıralamasında indexlemesinde google gözüyle sitenin değerinde çok çok büyük bi zararı olurmu....
bu bahsettiğim sürec 2 ay gibi bi sürec 2 ay sonra güncel blougumu acıcam ama içeriğin birikmesi için şimdiden kendi sitemde paylaşım yapmak istiyorum...
ÖNEMLİ: AGA BÖLE OLMAZ Googılın gözünde sitelerinin bi degeri kalmaz bu işe hiç baslama 2 ay gec olsun güç olmasın diyeceksiniz. eger böyle derseniz rapid hacke baslayıp para kazanmam gerekecek. yeni host ve domain için
-
şöyle yapsan olur mu acaba, sen şimdi yaz ne yazmak istiyorsan, sonra bir olay var google webmastertools ta siteyi redirect mi ne yapıyordun kodu varda 304 mu ne tam hatırlamıyorum, yazarsın yazılarını kişisel blogunda sonra parayı bulup yazıları ayıracagın zaman yönlendirme yaparsın , kişisel sitendeki tüm hiti bir kac ayda mı haftadamı aynı şekilde yni actıgın blogda bulursun , sonra yonlendırmeyi kaldır kişisel sitende devam e günlük tutmaya digerinde de paylasımlar yap.
-
syklops bunu yazdı:
-----------------------------
şöyle yapsan olur mu acaba, sen şimdi yaz ne yazmak istiyorsan, sonra bir olay var google webmastertools ta siteyi redirect mi ne yapıyordun kodu varda 304 mu ne tam hatırlamıyorum, yazarsın yazılarını kişisel blogunda sonra parayı bulup yazıları ayıracagın zaman yönlendirme yaparsın , kişisel sitendeki tüm hiti bir kac ayda mı haftadamı aynı şekilde yni actıgın blogda bulursun , sonra yonlendırmeyi kaldır kişisel sitende devam e günlük tutmaya digerinde de paylasımlar yap.
-----------------------------hocam tam anlayamadım yönlendirme derken nasıl yapılıyor zaman kaybetmk istemiyorum... bu yönlendirme işi buyuk bi zahmet gibi.. en iyisi 15-20 lira bulup bi site acmak yaza doğruda para bulunca da daha büyük host ve daha çok trafik almak...
ama bu yönlendirme olayı karmasık ve zor değilse yapabilirim belki
-
hocam şöyle yapsan olmazmı?
yaparsın wp de paylaşımlarını, site kuruluncada, localhosta kurarsın wpyi kendi veritabanını sqlden aktarırsın localhosttan kişisel şeyleri silersin. al sana paylaşım veri tabanı. onuda paylaşım sitesine sorgulatırsın ... olay bu kadar basit :d
-
Google açısından zararı olmaz.Arkadaşın bahsettiği olay 301 kalıcı yönlendirme olması lazım.Ama sen istediğin gibi yapabilirsin bir zararı olmaz.Zaten sitemap i göndermeden önce kişisel yazıları silersen Google'ın haberi bile olmaz.
-
bende bır alternatıf sunayım
ole yapma o zaman guncel yazılarını yanı kısıselden harıclerı kur bı localhost ona yaz boylece tamamen ozgun olur sıtenı acıncada localhosttakı dbyı ceker yuklersın google korkusuda olmaaz bolece :D
-
emnimax bunu yazdı:
-----------------------------
bende bır alternatıf sunayım
ole yapma o zaman guncel yazılarını yanı kısıselden harıclerı kur bı localhost ona yaz boylece tamamen ozgun olur sıtenı acıncada localhosttakı dbyı ceker yuklersın google korkusuda olmaaz bolece :D
-----------------------------en iyisi bu gibi hocam özgün içerikle bir anda giriş yaparım zaten alanımda pek fazla rakip yok güçlü rakip türk olarak :)
konunun ağırlıgı after effects olacak... bunun yanında download sitesi gibi bişi olack :)