Wordpress Sitem İçin Yardım Talebi
-
Herkese hayırlı günler öğrenci topluluğu için açtığımız http://www.gazikayat.com sitesi için optimasyon yapabilecek hayırsever müridler varmıdır site çok geç açılıyor bir cache düzenlemesi diyorlar fakat profesyonel olanını bulamadım yapanlar forum dışından var fakat 100 lira istiyor bu konuda bize hayırsever müridlerden yardım bekliyorum
-
hocam sanada yardımcı olayım.
Ama gece çalışırım. Cache felan kurarız seo ayarlarını kurarız okey.
Uygunsa p.m den yaz yada imzada mail adresim var ordan mailleşelim.
İşin görülsün.
Telefon felan yolla p.m den haberleşelim gece bakarım. Wp - FTP bilgilerini ver yeterli.
-
SnipeTR bunu yazdı
hocam sanada yardımcı olayım.
Ama gece çalışırım. Cache felan kurarız seo ayarlarını kurarız okey.
Uygunsa p.m den yaz yada imzada mail adresim var ordan mailleşelim.
İşin görülsün.
Telefon felan yolla p.m den haberleşelim gece bakarım. Wp - FTP bilgilerini ver yeterli.
sağolasın hocam hemen pm atıyorum
-
benim de sikimsonik bi blogum var. son derece boş zamanı olan, canı sıkılan, zaman geçsin diye bi arkadaş seodur bişeydir yaparsa iyi olur. ben inceliklerini bilmiyorum da.
-
son derece boş zamanım olsa ben el atardım üstad ama arkadaşa attığım pluginleri sende kur iletişime geçersen rar lar sana yollar sanırım.
Onun dışında yapılacak çokda bir şey yok.
-
SnipeTR bunu yazdı
son derece boş zamanım olsa ben el atardım üstad ama arkadaşa attığım pluginleri sende kur iletişime geçersen rar lar sana yollar sanırım.
Onun dışında yapılacak çokda bir şey yok.
All in One Seo Pack, SEO Friendly Images, W3 Total Cache ve son olarak da Google XML Sitemaps kullanıyorum ben şu an, bunlar haricinde önerdiğin birşey var mı hocam?