Wordpress Sorunlarım
-
WordPress'in ücretsiz ve kısıtlı bir temasını kullanıyorum.
Temanın ana sayfasında bir arkaplan fotoğrafının üzerine slider eklemişler. Temanın dahili slider'ını kapatıp 3. parti bir slider eklentisi kuruyorum ama çalışmıyor.
Herhangi bir fikri olan?
Not: Sorunun sevap point'i 98'dir.
Edit: Sevgili @Shephard çok yardımcı oldu. Sağ olsun. Çözümüde Slider Revolution'ı indirip oluşan short code'u temanın front page sayfasının sonuna eklemek.
TiThousand tarafından 27/Nis/17 01:53 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam pmden skype at, destek vereyim hızlıca.
-
Sitesinde Contact Form 7 kullanan ve mobil uyumluluk sorunu yaşayanlar için Ek CSS'ye ekleyebilecekleri kodu veriyorum.
Kodları biraz modifiye ettim. Google Search'te bu konuyla ilgili alakasız kodlar var ve hiçbiri mantıklı çalışmıyor.
/*contact from 7 mobil uyumlu textarea*/
@media only screen and (min-width : 240px) {
.wpcf7-textarea,
.wpcf7-text {
max-width: 100%;
padding: 7px 1px !important;
}
}
/*contact from 7 gönder tuşu*/
input.wpcf7-form-control.wpcf7-submit {
font-size: 16px;
}
/*contact from 7 recaptcha hizalama*/
@media screen and (max-height: 575px){
#rc-imageselect, .g-recaptcha {transform:scale(0.95);-webkit-transform:scale(0.95);transform-origin:0 0;-webkit-transform-origin:0 0;}
}
TiThousand tarafından 22/Nis/17 19:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Bir konudan feci muzdaribim.
Tarayıcıda sitenin bir öğesini "Öğeyi İncele" komutuyla bulduk, kodu CSS halinde stil editöre ekledik.
Ancak bazen bulamıyoruz. Bazende eklentiler bazı stil kodlarını host dosyasına gömüyor bilinçli olarak.
Diyeceğim, Öğeyi İncele demek yerine tek tıkla path'i bulan, CSS kodunu veren, host'a gömülü yolu açan bir WP eklentisi, bir tarayıcı eklentisi ya da bir app var mıdır?
TiThousand tarafından 27/Nis/17 01:51 tarihinde düzenlenmiştir -
TiThousand bunu yazdı
Bir konudan feci muzdaribim.
Tarayıcıda sitenin bir öğesini "Öğeyi İncele" komutuyla bulduk, kodu CSS halinde stil editöre ekledik.
Ancak bazen bulamıyoruz. Bazende eklentiler bazı stil kodlarını host dosyasına gömüyor bilinçli olarak.
Diyeceğim, Öğeyi İncele demek yerine tek tıkla path'i bulan, CSS kodunu veren, host'a gömülü yolu açan bir WP eklentisi, bir tarayıcı eklentisi ya da bir app var mıdır?
host dosyasina gommek?