Wordpress Şöyle Bir Eklentisi Varmı Google Maps
-
http://www.isiksigorta.com/Default.aspx?pageID=68
gibi tr haritası üzerinde adresler girilebilecek
-
Bu eklenti ile olmuyordur sanırım. Öncelikle Google Maps'da hepsini ekledikten sonra xxx firması , Türkiye gösteren bir kod veriyor olmalı Google Maps. Mantıken başka birşeyi olmaz gibime geliyor ama tabi mantıken bu :D Google Maps'a eklemeler yapmıştım bir ara bir ürünün her şehirde çıkması için telefon ile yada adrese bir mektup yollayıp eklıyorlar. Bayda etkili oluyor ha Maps demeyip geçmeyin :|
Örnek: Adana Hava Durumu başlığı altında bir sitemi ekledim geçen numaram görünüyor diye adamın biri aradı bugün yağmur varmı diye soruyor sonradan anladım dışarda olduğum için yanlış numara deyip salladım :D
kadirozdemir tarafından 22/Ara/12 10:59 tarihinde düzenlenmiştir -
kendine özel maps olusturabiliyorsun ama tam bilgim yok araştırmak gerek sonra kod veriyor onu ekliyorsun codecanyonun scriptlerine bi bak ya da jquery de demo olarak yapmıslardır.
-
kadirozdemir bunu yazdı
Bu eklenti ile olmuyordur sanırım. Öncelikle Google Maps'da hepsini ekledikten sonra xxx firması , Türkiye gösteren bir kod veriyor olmalı Google Maps. Mantıken başka birşeyi olmaz gibime geliyor ama tabi mantıken bu :D Google Maps'a eklemeler yapmıştım bir ara bir ürünün her şehirde çıkması için telefon ile yada adrese bir mektup yollayıp eklıyorlar. Bayda etkili oluyor ha Maps demeyip geçmeyin :|
Örnek: Adana Hava Durumu başlığı altında bir sitemi ekledim geçen numaram görünüyor diye adamın biri aradı bugün yağmur varmı diye soruyor sonradan anladım dışarda olduğum için yanlış numara deyip salladım :D
Ahahahha +90 539 789 03** bu mu :D
-
noname bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdı
Ahahahha +90 539 789 03** bu mu :D
Evet hocam o sonunu saklmana gerek yok heryerde var zaten :D Herbalife ile uğraşırkende aynı taktiği yapmıştım Ağrıdan filan arıyorlar hala Ağrı şubesi sizmisiniz diye yok artık Herbalife ile çalışmıyoruz diye kibarca kabatıyorum ne bilim ben sonrada tutacağını :D