folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Wordpress Şöyle Bir Eklentisi Varmı Google Maps

Wordpress Şöyle Bir Eklentisi Varmı Google Maps

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

http://www.isiksigorta.com/Default.aspx?pageID=68

gibi tr haritası üzerinde adresler girilebilecek

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Bu eklenti ile olmuyordur sanırım. Öncelikle Google Maps'da hepsini ekledikten sonra xxx firması , Türkiye gösteren bir kod veriyor olmalı Google Maps. Mantıken başka birşeyi olmaz gibime geliyor ama tabi mantıken bu :D Google Maps'a eklemeler yapmıştım bir ara bir ürünün her şehirde çıkması için telefon ile yada adrese bir mektup yollayıp eklıyorlar. Bayda etkili oluyor ha Maps demeyip geçmeyin :| 

Örnek: Adana Hava Durumu başlığı altında bir sitemi ekledim geçen numaram görünüyor diye adamın biri aradı bugün yağmur varmı diye soruyor sonradan anladım dışarda olduğum için yanlış numara deyip salladım :D

kadirozdemir tarafından 22/Ara/12 10:59 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

kendine özel maps olusturabiliyorsun ama tam bilgim yok araştırmak gerek sonra kod veriyor onu ekliyorsun codecanyonun scriptlerine bi bak ya da jquery de demo olarak yapmıslardır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı

Bu eklenti ile olmuyordur sanırım. Öncelikle Google Maps'da hepsini ekledikten sonra xxx firması , Türkiye gösteren bir kod veriyor olmalı Google Maps. Mantıken başka birşeyi olmaz gibime geliyor ama tabi mantıken bu :D Google Maps'a eklemeler yapmıştım bir ara bir ürünün her şehirde çıkması için telefon ile yada adrese bir mektup yollayıp eklıyorlar. Bayda etkili oluyor ha Maps demeyip geçmeyin :| 

Örnek: Adana Hava Durumu başlığı altında bir sitemi ekledim geçen numaram görünüyor diye adamın biri aradı bugün yağmur varmı diye soruyor sonradan anladım dışarda olduğum için yanlış numara deyip salladım :D

Ahahahha +90 539 789 03** bu mu :D

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı

Ahahahha +90 539 789 03** bu mu :D

Evet hocam o sonunu saklmana gerek yok heryerde var zaten :D  Herbalife ile uğraşırkende aynı taktiği yapmıştım Ağrıdan filan arıyorlar hala Ağrı şubesi sizmisiniz diye yok artık Herbalife ile çalışmıyoruz diye kibarca kabatıyorum ne bilim ben sonrada tutacağını :D

Toplam Hit: 800 Toplam Mesaj: 5