Wordpress Swf Entegre Etmek
-
Selam arkadaşlar Bir Çömez Muritimiz konu açamadığı için benden açmamı talep etti ;
elimde gallery.swf adında bir flash var bunu home.php de ve galeri altında bir sayfaya nasıl entegre edebilir
Böyle bir sorusu var yardımcı olabilirmisiniz. teşekkürler.
-
HoLyCat bunu yazdı
Selam arkadaşlar Bir Çömez Muritimiz konu açamadığı için benden açmamı talep etti ;
elimde gallery.swf adında bir flash var bunu home.php de ve galeri altında bir sayfaya nasıl entegre edebilir
Böyle bir sorusu var yardımcı olabilirmisiniz. teşekkürler.
sabahtan beri kimse cevap vermemiştim üşenmiştim ama neyse :)
şimdi home.phpye engtegre etmen basit home.php yi <?php the_content(); ?> kısmının altına yada üstüne embed olarak entegre edebilirsin
swf linkinide şu şekilde alabilirsin< width="400" height="40">> <object width="400" height="40"
classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000"
codebase="http://fpdownload.macromedia.com/
pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0">
<param name="SRC" value="<?php bloginfo('template_url'; ?>/galeri.swf">
<embed src="bookmark.swf" width="400" height="40">
</embed>
</object>galeri altındaki bi sayfaya entegre etmek içinde sayfa şablonu oluşturman gerek onun tam mantığını bilmiyorum ama yazıya direk entegre edebilirsin yada wordpress eklentileri ile yapabilirsin birçok kod çalıştırmaya yarayan eklentiler var (php vb).
edit: sanırım template mantığınıda buldum bi tane gallery.php oluştur içine şunu yapıştır
<?php /*
Template Name: Gallery test
*/ ?>
<?php get_header(); ?>sonra normal single.php deki <?php get_header(); ?> dan sonra gelen kodları al yapıştır sonra bunu sil <?php the_content(); ?>
bunun yerine embed kodlarını yerleştir muhtelemen olucaktır :)
Gzx tarafından 21/Mar/13 16:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Çok saol usta işime yaradı teşekkürler.
-
By_LaNeTLi bunu yazdı
şablon olayı oldumu ? :D
-
Gzx bunu yazdıBy_LaNeTLi bunu yazdı
Haci arkadas ögrenci :)
aksama ancak gelir :)
-
HoLyCat bunu yazdıGzx bunu yazdıBy_LaNeTLi bunu yazdı
Haci arkadas ögrenci :)
aksama ancak gelir :)
anladım tamamen mantık yürüterek denemeden yazdımda merak ettim zamanım olsa bi temada deneme yapıcamda aşırı yoğunum direk cevap vereydi iyiydi :D
-